CHESTIONAR UNBR PENTRU AVOCAȚI
Stimați colegi avocați,

Conducerea UNBR vă solicită sprijinul pentru susținerea campaniei publice pe care dorește să o desfășoare, cu privire la problema suprasolicitării din instanțe și parchete din cauza lipsei unui management eficient al timpului în procedurile judiciare.

Chestionarul conceput de UNBR reprezintă una dintre acțiunile campaniei Viață în instanță și dorește să scoată în evidență situația reală a avocaților în instanțe, modul în care aceasta se reflectă în viața, în activitatea lor și, bineînțeles, în calitatea actului de justiție.

Este cunoscut tuturor cazul tragic al colegului nostru, avocatul Ernest Andrei Moldoveanu, devenit acum un reper al consecințelor epuizării ce apar în lipsa unui program realist de strigare a cauzelor și de planificare a audierilor.

Implicarea dumneavoastră, prin completarea chestionarului atașat și transmiterea lui către UNBR, ne va ajuta să prezentăm realitatea și diversitatea din profesie. Chestionarul are 6 itemi cu modalități diferite de răspuns. Rezultatele vor fundamenta și rafina măsurile administrative și legislative pe care UNBR le va susține.

Vă mulțumim!
Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Barou *
Your answer
Email *
Your answer
Serie card CCBE *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy