Registrering av møtedeltakarar
Med omsyn til smittesporing skal alle møtedeltakarar i 
Nord-Fron registrere seg digitalt. Dette gjeld både interne og eksterne.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ditt namn *
Mobilnummer *
Kva dato fann møtet stad, og kva var starttidspunkt? *
MM
/
DD
/
YYYY
Time
:
Kvar foregjekk møtet? *
Personvernerklæring for registrering av møtedeltagere
1. Behandlingsansvarlig
Kommunedirektøren er på vegne av Nord-Fron kommune behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

2. Personopplysninger som lagres
Vi lagrer følgende personopplysninger om våre besøkende: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, tid og sted for møtedeltagelse.

3. Formål med behandlingen
Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Formålet er også å raskere kunne spore smitte ved lokalt utbrudd.

4. Grunnlaget for behandlingen
Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

5. Utlevering av opplysninger til tredjeparter
Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

6. Sletting av personopplysninger
Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt besøk i våre møterom slettes etter 14 dager.

7. Rettigheter for den registrerte
Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

8. Personvernombud
Vi har et personvernombud, Jim Wilhelmsen, som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

9. Informasjonssikkerhet
Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Kontaktinformasjon
Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:
personvern@nord-fron.kommune.no

Nord-Fron kommune
Nedregata 50
2640 Vinstra
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy