Oratorijske aktivnosti '22./'23.
U ovom obrascu možete upisati djecu na iduće aktivnosti Oratorija 'Don Bosco' Knežija:

Subotnji oratorij počinje okupljanjem i molitvom u 10h. Nakon toga, u 10.15h, djeca odlaze u skupine za koje su se prijavila. Djeca mogu odabrati dječji zbor 'Marijini anđeli', skupinu ministranata (za dečke), kreativnu skupinu ili novu 'Workout' skupinu koja će biti puna različitih sportskih i rekreativnih aktivnosti. Nakon grupa slijedi pauza te zajednička velika igra. Predviđeno trajanje oratorija je do 12.15h kada završavamo zajedničkom molitvom. Počinjemo od subote 5.11. 

Ove godine nastavljamo i sa grupom 'Sedmaši' koja će se sastajati ponedjeljkom u 19.30h. I za njih su animatori pripremili poseban program prilagođen njihovoj dobi pun zabave, igara, radionica i druženja. Prvi susret je u ponedjeljak 7.11.
Ukoliko netko želi i na aktivnosti Subotnjeg oratorija, neka odabere to kao prvu aktivnost, a zatim grupu sedmaša kao drugu aktivnost.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
GDPR
Voditelj obrade osobnih podataka je župa B.D. Marije Pomoćnice na Knežiji.
Svrha zbog koje ćemo prikupljati i obrađivati podatke jest pastoralna te ćete nam na taj način omogućiti da Vas pravovremeno obavještavamo o pastoralnim aktivnostima i drugim važnim stvarima te vršimo evidenciju na temelju koje ćemo organizirati susrete.
U svakom trenutku nam se možete javiti na mail knezija.oratorij@gmail.com i odjaviti se s mail liste i zatražiti brisanje Vaših podataka.
Ime djeteta *
Prezime djeteta *
Razred: *
Aktivnost na koju se želim uključiti:
(moguće je odabrati 2 skupine ukoliko je jedna aktivnost sa Subotnjeg oratorija, a druga grupa Sedmaši)
*
Required
E-mail roditelja *
Posebne napomene
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy