Tractament amb cloroquina o derivats en la infecció COVID19
Segons diversos assaigs clínics el tractament amb cloroquina o derivats sembla ser efectiu contra la infecció COVID19. A Espanya unes 75.000 persones estan rebent aquest fàrmac pel tractament de malalties autoimmunes com l'artritis reumatoide o el Lupus. Aquest estudi vol avaluar si les persones que ja prenen el fàrmac estan o no protegides de la infecció o bé si quan aquesta es presenta tenen una progressió més benèvola.

Si vostè ESTÀ PRENENT aquest medicament (marques comercials: Aralén, Axemal, Dolquine, Ilinol, Quensyl, Plaquenil, Resochin), POT PARTICIPAR en l'estudi omplint aquest breu qüestionari a partir del qual podrem dur a terme la investigació abans esmentada.

Si vostè NO ESTÀ PRENENT aquest medicament, TAMBÉ ENS POT AJUDAR omplint aquest qüestionari, que serà utilitzat com a mostra de referència.

La seva participació és totalment voluntària. El qüestionari no recull dades personals que permetin identificar, ni directa ni indirectament, a qui respón. En el transcurs del procés de completar el qüestionari pot deixar de respondre a les preguntes, en aquest cas, les seves respostes no seran registrades.

Les respostes de l'enquesta es recolliran a la base de dades GoogleForm. Un cop finalitzada la recollida de dades, aquestes seran transferides a un arxiu Excel que es guardarà en el sistema informàtic UNIDISC de la Universitat de Lleida. La base de dades en GoogleForm serà eliminada i esborrada del repositori. Només els investigadors del projecte, Dr. Joan Fibla, Dr. Oriol Yuguero i Dra. Marina Laplana, tindran accés als arxius a UNIDISC, mitjançant una contrasenya. La gestió i custòdia de les dades serà responsabilitat de l’investigador principal del projecte Dr. Joan Fibla d'acord amb la Llei Orgànica 03/2018, del 5 de desembre i del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i de Consell, de 27 d'abril de 2016 sobre protecció de dades (RGPD). La informació recollida en aquest qüestionari només serà utilitzada pels objectius d'aquest estudi.

Per a més informació sobre l'estudi pot dirigir-se al responsable, Dr. Joan Fibla Palazón (joan.fibla@udl.cat) o en la pàgina web del projecte http://web.udl.es/usuaris/e4650869/covid19/
Li agraïm d'antuvi la seva col·laboració
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy