Înscriere la Tura de Cultură Gladna Română - Zolt
Acest formular este conceput pentru înscrierea participanților la Tura de Cultură Gladna Română - Zolt,
18 August 2019. Datele din acest formular vor fi utilizate exclusiv pentru buna comunicare și organizare a turei.
Acest eveniment sportiv este necompetițional, cu scopul primordial de a invita iubitorii de alergare la mișcare în natură.

În urma înscrierii tale la evenimentele Alergotura, în baza noastră de date se regăsesc o serie de date cu caracter personal: nume, număr de telefon, adresa de email, vârsta și dimensiune tricou. Noi utilizăm aceste date doar pentru a organiza evenimentele, a ține legătura cu tine și a te informa de evenimentele noastre pe viitor.

Clubul Sportiv Asociația Alergotura este înregistrat de Ministerul Justiției din anul 2012 (CIF//2661/A/2012) ca entitate non-profit, deține număr de înregistrare în Registrul Sportiv din 2015 (Nr. CIS TM/7/00004/2015) și este operator de date cu caracter personal, înregistrat la ANSPDCP cu nr.36515.

Prin completarea acestui formular de participare la evenimentul Tura de Cultură, confirmi acordul tău pentru utilizarea informațiilor de către Clubul Sportiv Asociația Alergotura așa cum e descris mai sus, în conformitate cu regulamentul GDPR.

Prin participarea la eveniment, renunți la orice pretenții de natură patrimonială sau morală, pentru daune cauzate cu ocazia evenimentului, faţă de Clubul Sportiv Asociația Alergotura, membrii clubului, voluntarii participanți la organizare precum și faţă de sponsorii, partenerii sau autoritățile care contribuie la realizarea evenimentului, în afară de cazul în care aceste daune sunt cauzate din culpa gravă sau cu intenție de aceste persoane sau autorități.

De asemenea, prin participarea la acest eveniment confirmi că nu ai nicio pretenție faţă de Clubul Sportiv Asociația Alergotura privind folosirea imaginilor foto și video, realizate în timpul evenimentului, în care ești surprins, cu angajamentul ferm al organizatorilor că nu vor folosi aceste imagini în alte scopuri decât pentru promovarea acestui eveniment sau a altora ulterioare, la elaborarea afișelor și pentru alte materiale informative dedicate activităților de alergare și/sau dezvoltare a filantropiei.

Am citit informațiile de mai sus și sunt de acord cu acestea *
Required
Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Email *
Your answer
Nr. telefon contact *
Your answer
Transport - vin la destinație: *
Required
Alte informații relevante
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service