Portretsessies - witte achtergrond
Van tijd tot tijd gaat mijn studio open voor een portretsessie. Elke keer maak ik tijd voor jou om je te portretteren zoals je bent. Grappig, ondeugend, serieus of ijdel? Dat mag allemaal!

Schrijf je hier in als je graag model wil zijn op deze dag.

Afspraken:
- De shoot gaat door in de Bosduifstraat 32, 2018 Antwerpen op zaterdag 9 maart 2019.
- Een shoot duurt maximaal 20 minuten en kost €35, contant te betalen op het moment van de shoot.
- Indien gewenst kunnen er ook 2 of 3 kinderen samen op de foto. Ofwel boek je gewoon verschillende sessies na elkaar (dan hebben we iets meer tijd), ofwel boek je 1 sessie en schrijf je bij de naam van het model de namen van de verschillende kinderen. Voor 2 kinderen kost 1 sessie dan €55, voor 3 kinderen kost 1 sessie dan €70. (Gezinnen met 4 kinderen zullen helaas nog even moeten wachten tot ik òòit een grotere studio heb. ;-) )
- Je kiest op voorhand zelf je outfit uit. Kleine aanpassingen om verschillende beelden te maken (vb. met of zonder bloemen in je haar) kunnen we tijdens de shoot nog doen. Enkel je schouders en je gezicht komen in beeld, dus het maakt niet uit welke broek of schoenen je aanhebt.
- Na een sessie krijg je 2 digitale foto's in hoge resolutie. De foto's kan je met een code downloaden van een beveiligde website een week na de shoot. Extra foto's kunnen aangekocht worden via de website. Prints kunnen eventueel besteld worden.
- Je geeft mij toestemming om de foto's in mijn etalage tentoon te stellen en ik mag hem ook online delen als illustratie van mijn werk.
- Verder is de foto helemaal van jou. Ik vind het fijn als mijn naam vermeld wordt als je hem online deelt.

De studio is niet zo groot, er is weinig plaats om te zitten wachten. Ik hou me daarom nogal streng aan de afgesproken tijdstippen.

Email address *
Voornaam en familienaam model: *
Your answer
Tijdstip: kies 1 optie per kind. (Of voor meerdere kinderen - zie afspraken!) *
Bevestig: *
Required
Nieuwsbrief:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service