Zeusz ügyviteli rendszer ajánlatkérő lap
Az intézmény neve *
- adószáma *
- címe *
- vezetője *
A kapcsolattartó neve *
- telefonszáma *
- e-mail címe *
Modulok
Főkönyv:
feladata a kettős könyvvitelt alkalmazó vállalkozások és könyvelőirodák számviteli, – és egyéb jogszabályokban, törvényekben meghatározott könyvelési feladatainak minél teljesebb körű segítése. Az ügyviteli rendszert teljeskörűen alkalmazva, fogadja az egyes analitikus feladások adatait. A főkönyvi számlaszámokon történő halmozáson túl, a gazdasági események három dimenziós gyűjtésére van lehetőség. A könyvelt adatok alapján bármikor kérhető eredmény kimutatás, valamint mérleg a választott típusnak megfelelően. Éves zárási és nyitási feladatokat automatikus elvégzése.

Pénzügy:
A számviteli, az általános forgalmi adóról szóló törvények előírásainak, továbbá az egyes idevonatkozó PM rendeleteknek, irányelveknek megfelelően működő számlázás. Tetszőleges devizanem alkalmazás, nyomtatás magyar, angol és német nyelven választható. Adott a beérkező belker. és import számlák tételes rögzítésének, a „kimenő” számlák elkészítésének a lehetősége. Vevői, szállítói analitika- összes számla, illetve kiegyenlítetlen számlák tekintetében-, továbbá ÁFA analitika, valamint a pénzügyi levelezések lebonyolítása biztosított. Hitelkérelmek elkészítésének segítése: legnagyobb partnerek, lejárt esedékességű kötelezettségek, illetve követelések kimutatása. A készpénzkezelést, a készpénzforgalmak rögzítését készpénzforgalmi jogcímek segítik, lerövidítve ezzel a munkafolyamat időigényét. Időintervallumra lekérhető pénztárjelentés, címletjegyzék a rögzített pénzforgalomról, tetszőleges analitikus lekérdezési lehetőségek, főkönyvi feladás a megjelölt időpontokra.

Tárgyi eszköz nyilvántartása:
Feladata a gazdálkodó egységek tárgyi eszközeinek analitikus nyilvántartása, értékcsökkenési leírásának elszámolása, valamint az egyéb eszközmozgások nyilvántartása. Támogatja a számviteli és a társasági adótörvény szerinti, továbbá az egyéb értékcsökkenési leírások elszámolását. Nyilvántarthatók a már korábban beszerzett eszközök törzsadatai, nyitóértékei, illetve az újonnan beszerzett eszközök. A modul végigköveti az eszközök „életét”, úgymint: beruházás, aktiválás, értékcsökkenési leírás elszámolás, terven felüli leírás, kivezetés, főkönyvi könyvelési feladás, leltári nyilvántartások, kimutatások, adókedvezményezett, illetve fejlesztési tartalékból megvalósított beruházások kimutatása.

Készlet:
A modul célja: a gazdálkodó egységek készleteinek analitikus nyilvántartása, lehetőséget biztosítva a számlakeretben meghatározott csoportosításokra. Alkalmas a készletek folyamatos értékbeni és mennyiségi, illetve csak mennyiségi nyilvántartására egyaránt. Az értékben is nyilvántartott készletek értékelése átlagos beszerzési áron történik. A készletfelhasználások főkönyvi feladása biztosított.

Iktatás:
Alkalmas a gazdálkodó szervezetek iratainak személyenkénti, csoportonkénti, vagy az egy helyen történő, központi iktatására. A modul segítséget nyújt az iratok csoportosítására, ügyintézőkre, intézkedési határidőre. A be- és kimenő iratok összekapcsolhatóak. Iktatókönyv készíthető, nyomtatható ki. A nyilvántartásba került ügyiratokról igény szerint, szűrőfeltételek beállításával információt kérdezhető le.

Kereskedelem:
A kereskedelmi tevékenység adatainak nyilvántartására, a tevékenység folyamatát kívánja támogatni. Az ajánlat, rendelés, visszaigazolás adatait felhasználva készíthetők el a kiszállítás bizonylatai. A modul paraméterezhető, lehetőség van a szállítólevél és a számla egyidőben történő elkészítésével a készlet mozgatására is.
Mely modulok használatára kíván ajánlatot kérni?
Megjegyzések
Adatkezelési tájékoztató
Az adatkezelés célja:
A Társaság üzleti tevékenysége nem személyes adatok gyűjtésén alapul, a személyes adatok kezelése elsősorban abból a célból történik, hogy a Társaság tevékenységi körébe tartozó szolgáltatásokat a jogszabályoknak megfelelően nyújtsa.
Részletes adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbi linken éri el: http://www.szamadokft.eu/letoltes/PT2/adatvedelmi_tajekoztato.pdf
A fenti személyes adatokat az üzleti kapcsolat fennállásához nyilvántartjuk az Adatkezelési tájékoztató által meghatározott módon. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy