Пристапница
Независен синдикат за образование и наука
Ул. Нагоричанска бр.47 Скопје
Тел. 078/303-057
Име *
Презиме *
Општина во која живеете *
Образовна институција во која работите *
Општина во која работите *
Телефонски број *
Електронска пошта
Адреса на живеење *
УСЛОВИ ЗА ЧЛЕНУВАЊЕ: Согласно сите ивршени консултации и запознавања со статутот, планот, програмата и работата на НСОН, лично барам и се согласувам од мојата месечна плата да ми се одбиваат по 150,00 денари секој месец. Наведената сума да се префрлува од мојата плата на сметка на НЕЗАВИСЕН СИНДИКАТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА на име месечна синдикална чланарина на НСОН. *
НСОН на своите членови им обезбедува:
Како се бориме за подобри работнички права?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy