40 weken onderwijschallenges pre-order
Iedere week aan de slag met een uitdaging om jouw onderwijs en de samenwerking binnen jouw onderwijsteam te versterken? Het 40 weken onderwijschallenges kaartspel daagt je iedere week uit om een uitdaging aan te gaan. 40 individuele challenges en 40 teamchallenges die jou op een andere manier naar jouw onderwijs en naar het samenwerken in jouw team doen laten kijken.

Met teamuitdagingen als Docentwissel, Netwerkmeesters, Lerarenarena, Oude Koeien, Onze trots, Het Perfecte Plaatje, Geen boek te Veel en Op Onderzoek. En individuele uitdagingen als Vraag Maar Raak, Lastpak, Back to Basics, A Day in the Life, No School Today! en Weg met Vooroordelen. Alle 80 uitdagingen (40 individuele en 40 teamuitdagingen) dagen je uit om op een andere manier naar jouw onderwijs te kijken.

Met dit formulier kan je het kaartspel voorbestellen. Bij voldoende voorbestellingen wordt het kaartspel in productie genomen. De kosten van het kaartspel wordt straks €29,95 per stuk. Als voorbesteller krijg je een mooi voordeel. Het kaartspel kost dan slechts €24,95 per en je betaalt geen verzendkosten!
Voorbestellen kan t/m 7 april 2023.

Het kaartspel wordt halverwege maart in productie genomen en naar aller waarschijnlijkheid eind april geleverd. Dit alles is onder voorbehoud van productiecapaciteit. 

Je hoeft het kaartspel pas te betalen wanneer deze wordt verzonden. Je ontvangt dan vanzelf een mail met verdere informatie over jouw betaling.

Op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Frank van den Ende info@hereikdeschool.nl of bel 0655887831.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Hoeveel kaartspellen wil je voorbestellen? *
Naam *
E-mail *
Functie
Waar werk je?
Verzendadres *
Factuuradres (indien anders dan verzendadres)
Hoe wil je betalen? Dit hoeft pas wanneer het kaartspel wordt verstuurd. *
Heb je nog vragen? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy