Anmälan webbinare - Claro Läs- och skrivverktyg för Stockholms stad
Från och med augusti 2019 kommer samtliga elever och personal inom Stockholms stad ha tillgång till Läs- och skrivverktyg från Claro Software. Verktygen finns tillgängliga för såväl grundskolan som gymnasieskolan. De läs- och skrivverktyg som tillgängliggörs är exempelvis datorprogram såsom ClaroRead samt iOS-appar som ClaroSpeak och ClaroScanPen. Förutom verktygen ovan så finns ytterligare värdefulla verktyg tillgängliga, delta i denna webb-visning för att få reda på vilka!

Webbinarierna har olika innehåll. Ett gäller primärt för iPad-användare, ett för Windows-användare, samt ett för ChromeBook-användare. Nedan väljer ni vilket webbinarie ni vill delta i. Samtliga webbinarie kommer dock starta på liknande sätt med en genomgång om vad den nya centrala licensen innehåller. Webbinarierna pågår upptill 90 minuter.

Längst ner i detta formulär ber vi dig fylla i kontaktuppgifter och den dag du vill delta. Efter du anmält dig kommer du längre fram få ett mail skickat till dig med instruktioner om hur du deltar i webbinaret. Det enda du behöver för att kunna delta är att använda webbläsaren Chrome. Webbinariet kommer ledas av representant från leverantören Svensk Talteknologi.

Namn: *
Your answer
Skola där jag är verksam: *
Your answer
Mailadress: *
Your answer
Yrkesroll: *
Fyll i tider du kan delta i webbinaret *
Kryssa i datum och tid du vill delta i webb-visningen. Du kommer senare fått ett mail skickat till dig med information om hur du deltar. Webbinaret varar max 90 minuter. För att delta behöver du använda webbläsaren Chrome.
Required
Eventuell övrig information till Svensk Talteknologi gällande visningen:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Svensk TalTeknologi AB. Report Abuse