Meldpunt energie-armoede
Kunt u uw energierekening niet meer betalen? Krijgt u uw huis niet warm? Zet u de verwarming lager en/of eerder uit omdat het anders te duur wordt? Doucht u nu korter of minder vaak?

Doordat de kosten van energie blijven stijgen, hebben steeds meer mensen last van energie-armoede. Er is sprake van energie-armoede als meer dan tien procent van het inkomen besteed wordt aan energie.
Om te onderzoeken hoeveel mensen in de gemeente Hoogeveen last hebben van energie-armoede hebben we deze vragenlijst opgesteld. De gegevens helpen ons bij de strijd voor meer steun voor inwoners die door de sterk gestegen energieprijzen in de problemen zijn gekomen of dreigen te komen.

Deelname aan de vragenlijst is anoniem. Alleen als u kans wilt maken op een gratis energiescan van uw woning, wordt u gevraagd uw e-mailadres achter te laten.

In welk jaar is uw huis gebouwd? *
Mijn woning is een: *
Wat is van toepassing op uw woning? (meerdere antwoorden mogelijk) *
Required
Welk deel van uw inkomen besteedt u maandelijks aan energie? (gas, warm water, stookkosten, elektriciteit) *
Wat zijn voor u de financiële gevolgen van de gestegen energieprijzen? *
Stookt u minder en/of gebruikt u minder warm water dan u zou willen omdat de energierekening anders te hoog wordt? Welke keuzes maakt u hierin? (meerdere antwoorden mogelijk) *
Required
Laat u bepaalde uitgaven achterwege om de energierekening te kunnen betalen? Waarop bezuinigt u? (meerdere antwoorden mogelijk) *
Required
Wat moet er volgens u gebeuren om de energierekening betaalbaar te houden of weer betaalbaar te maken? (meerdere antwoorden mogelijk)
Waar woont u? *
Als u kans wilt maken op een gratis energiescan van uw woning kunt u hier uw e-mailadres invullen. U bent niet verplicht hier iets in te vullen. Bij een energiescan worden er met een speciale camera foto's van de buitenzijde van uw woning gemaakt. U kunt daardoor zien waar warmte 'weglekt'.
Tot slot, heeft u nog opmerkingen die u aan ons wilt doorgeven? U bent niet verplicht hier iets in te vullen.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy