INSCRIPCIÓ EXCURSIÓ 35è
És un plaer per a nosaltres convidar-vos a la primera de les celebracions del 35è aniversari! 

Aquesta serà el cap de setmana del 23 i 24 de març. Marxarem d'excursió tots plegats a la casa de Can Sans (https://www.cansans.cat).

La idea del cap de setmana és passar-lo junts famílies, infants, amics/gues ex-monitors/es i monitors/es. 

Email address *
Cognoms Família *
Your answer
Inscripcions CAP DE SETMANA SENCER
- Planning: Ens instal·larem, farem uns jocs de benvinguda i dinarem; a la tarda farem una gimcana d'allò més divertida i a la nit farem una mica de festa. Diumenge farem una passejada i visitarem l'exposició que estem preparant de repàs dels nostres 35 anys d'història. Diumenge ben dinat, tornarem cap a Barcelona.

- Dormir: Per tant, si us quedeu a dormir, dormirem en les habitacions compartides de la casa de colònies i ens dividirem infants per una banda i famílies i amics per l'altra. Caldrà que porteu o sac de dormir o roba de llit.

- Àpats: Pel que fa als àpats, el dinar del primer dia caldrà que el porteu de casa. La resta, queda inclòs en el preu i els posarem nosaltres.

- Preu: El preu per persona serà de 20€, però els infants inscrits al curs d'esplai no han de pagar, ja queda inclòs en la quota de curs.

- Transport: L'esplai posarà autocars gratuïts pels infants inscrits al curs, i els familiars, amics i amigues podran venir-hi també amb un cost ben ajustat de només 5€ per persona. L'autocar sortirà a les 9:30h. Si voleu podeu anar també amb el vostre cotxe, i l'hora d'arribada a la casa serà les 11 del matí com a tard.

Allotjament *
0
1
2
3
4
5
Adults o infants que no són de l'esplai (20€)
Infants de l'Esplai (Gratuït)
Autocar *
0
1
2
3
4
5
Adults o infants que no són de l'Esplai (5€)
Infants de l'Esplai (Gratuït)
Inscripcions NOMÉS DIUMENGE
Si pel que fos us és impossible pujar tot el cap de setmana... i no hi ha més remei... es pot pujar diumenge al matí per gaudir de la passejada, l'exposició i el dinar. En aquest cas tindrà un preu de 5€ (inclòs en els 20€ d'aquelles persones que vingueu a gaudir de tot el cap de setmana). Però munteu-vos-ho per venir tot el cap de setmana, ho passarem genial i és només un cop cada 5 anys!

- Preu: El preu per persona serà de 5€, però els infants inscrits al curs d'esplai no han de pagar, ja queda inclòs en la quota de curs.

*
0
1
2
3
4
5
Adults o infants que no són de l'esplai (5€)
Infants de l'Esplai (Gratuït)
ALTRES
Intoleràncies o al·lèrgies alimentaries d'algun membre de la família
Your answer
Comentaris
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service