19 de maig, Cooperativitzem l'Esperanzah!
El 19 de maig cooperativitzem l'Esperanzah!, ens acompanyes?
Serà a Sant Cosme, el barri que ens va acollir i ens ha ajudat a fer més útil aquesta eina amb forma de festival.
Si t'inscrius dies abans de l'assemblea, t'enviarem la documentació, i també ens ajudaràs a organitzar la jornada contestant a unes simples preguntes per definir espais, dinar, etc...

T'esperem el 19 de maig a les 9.30 (primera convocatòria), 10.00 hores (segona convocatòria), per arrencar aquesta nova cooperativa i per celebrar-ho posteriorment amb un vermut, el festival de Sopes del món, una fideuà popular, i activitats familiars i concerts, entre ells un de molt especial de Natxo Tarrés and the Wireless.

Totes les activitats seràn sense cost excepte la fideuà (marisc i opció vegana) que, amb pà, beguda i all i oli, tindrà un preu de 6€.
Email address *
Nom i cognoms *
Correu electrònic (t'enviarem lloc definitiu de l'assemblea i documentació) *
Et quedaràs al vermut (12'30-13h?) *
Et quedaràs a la fideuà (14h i 6€ per persona) ?
Indica si tens alguna intolerància alimentària o si vols opció vegana o de marisc *
Acompanyant 1. Si vens acompanyat o acompanyada, indica nom d'acompanyant, si té alguna intolerància alimentària i si vol opció marisc o vegà. Utilitza tantes caselles com necessitis (una per a cada persona que t'acompanyi). *
Acompanyant 2. Si vens acompanyat o acompanyada, indica nom d'acompanyant, si té alguna intolerància alimentària i si vol opció marisc o vegà. Utilitza tantes caselles com necessitis (una per a cada persona que t'acompanyi).
Acompanyant 3. Si vens acompanyat o acompanyada, indica nom d'acompanyant, si té alguna intolerància alimentària i si vol opció marisc o vegà. Utilitza tantes caselles com necessitis (una per a cada persona que t'acompanyi).
Acompanyant 4. Si vens acompanyat o acompanyada, indica nom d'acompanyant, si té alguna intolerància alimentària i si vol opció marisc o vegà. Utilitza tantes caselles com necessitis (una per a cada persona que t'acompanyi).
Després de l'última reunió , es va definir que les aportacions de capital social mínim per formar part d'aquesta nova cooperativa siguin: (ens agradaria saber quina aportació estaríeu disposats a fer, si voleu aportar més indiqueu la quantitat) *
Required
En cas que a la pregunta anterior hagueu marcat altres, indiqueu-nos quina seria la quantitat.
Aquestes dades formaran part de la futura base de dades de la Fundació Esperanzah! i seran tractades conforme la Llei de Protecció de Dades.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of GATS, Grups associats pel treball sociocultural. Report Abuse