Wachtlijsten tweede atelier GRAAD 4
Nadat je je hebt ingeschreven voor een atelier in GRAAD 3 of 4 van SLAC/Beeldende & Audiovisuele Kunst, heb je de mogelijkheid om je op de wachtlijst te zetten voor een tweede atelier. Daarvoor betaal je geen bijkomstig inschrijvingsgeld, enkel een bijkomende materiaalkost van € 10. Enkel studenten die zijn ingeschreven in een opleiding SPECIALISATIE, kunnen onmiddellijk inschrijven voor een tweede atelier vanaf 15 juni.

Nadat de inschrijvingen zijn afgesloten, wordt deze wachtlijst eind september behandeld volgens volgorde van registratie. Je wordt dan ook op de hoogte gebracht of je er uiteindelijk bij bent.

Om een correcte behandeling van de wachtlijst te kunnen garanderen, vragen we om het formulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen met de gegevens uit de lesroosters en daarbij het voorbeeld te volgen. Voor vragen of hulp bij je inschrijving kan je terecht op het secretariaat tijdens de openingsuren. Let op! Alleen door onderstaand formulier in te vullen, kom je op de wachtlijst, en dus niet door je voorkeuren door te mailen. Het is ook mogelijk het formulier te laten invullen door een secretariaatsmedewerker aan de balie tijdens de openingsuren voorzien voor inschrijvingen (zie: http://slac.be/academie/inschrijvingen.html).

SLAC/Beeldende & Audiovisuele Kunst
Dirk Boutslaan 60-62, 3000 Leuven
academie@leuven.be | +32 (0)16 22 08 70

Email address *
Algemene gegevens
Naam *
Your answer
Gsm-nummer
Your answer
Eerste atelier
In welk atelier ben je reeds ingeschreven? *
Your answer
Wachtlijst tweede optie
Voor welk atelier wens je je in te schrijven op de wachtlijst? Maak een keuze:
Bij welke leerkracht wens je les te volgen, in welk traject en op welk(e) lesmoment(en)? (bijvoorbeeld: Ann Renders - 10u - ma, di, don) *
Your answer
Eventuele opmerkingen:
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service