20/21.05.17 Furgonetada 2017 Camper Diem
Per tercer any consecutiu organitzem una quedada de furgos camper per gaudir de la natura entre amics i amigues i passar-ho bé. Serà el 20 i 21 de maig i el lloc escollit és el poble de Sant Martí de Centelles (https://goo.gl/maps/wzZd1JTWrgD2), a prop de Sant Miquel del Fai.
Preus (inclou zona d'acampada i dinar de diumenge): Adults 20€, mainada 10€ Si només dormiu però no us quedeu a dinar diumenge només 10€/furgo.
Dissabte a la nit farem sopar de barbacoa (Camper posa les brases i el vi). Cadascú es porta la teca.
Diumenge dinarem plegats al Hostal Rural Mas Blanc (https://goo.gl/maps/nfYk9vhSX812)
Menú diumenge adults: Amanida, entremesos, paella, postres i cafè.
Menú infantil: macarrons o canelons, pollastre i postres
Emplena aquestes dades per participar!
Nom i cognoms de qui fa la reserva (un per furgo) *
Your answer
Email (un per furgo) *
Your answer
Telèfon mòbil (un per furgo) *
Your answer
Quants adults sou? (comptant-te tu) *
Your answer
Amb quants nens/es vindreu? (aquí no t'has de comptar :) )(els nens/es que vulguin menú d'adult diumenge han d'apuntar-se i pagar com adult) *
Your answer
Observacions/aclariments
Si t'has equivocat fent una reserva anterior o vols fer una modificació i per això has tornat a emplenar el formulari aquí és el lloc on indicar-ho. També pots indicar-nos qualsevol tema que vulguis que tinguem en compte.
Your answer
Pots pagar en efectiu el mateix dissabte o fent una transferència (indicant com a referència el nom de la persona que consta al formulari) al IBAN ES91 1465 0120 3118 0046 6608. Uns dies abans us enviarem un correu amb l'ubicació exacta del lloc d'acampada.
La quantitat a pagar és: 20€ per adult, 10€ per nen/a (si voldran menú infantil diumenge). Si només veniu a dormir dissabte (no dineu diumenge) 10€ per furgo
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.