A hemokromatózis diagnózisa
Kedves Hemokromatózisban Érintett Olvasónk!

Szeretnénk felkérni, segítsen egy felmérésben. Azt kívánjuk felmérni, hogy manapság Magyarországon mely szakorvosok foglalkoznak a hemokromatózis kezelésével. Kérjük, töltse ki ezt a pár kérdésből álló kérdőívet! Semmilyen módon nem tudjuk kideríteni, ki a kitöltő, tehát teljesen anonim. Kérjük, hogy egy személy csak egyszer töltse ki!
Ha egy kérdésre nem szerepel a felsorolásban az Ön által adandó válasz, válassza az "egyéb" kategóriát, és utána írja be a válaszát.
Ki derítette ki a hemokromatózisát?
Lehet, hogy több helyen is járt, mire valaki felismerte, hogy mi az Ön betegségének az oka. Milyen orvos volt, aki először felvetette a hemokromatózis gyanúját? Itt nem arra kérdezünk, hogy ki igazolta a betegséget, hanem azt, akiben először felmerült a gyanú, hogy a vastöbbletét ki kellene vizsgálni. Amennyiben Önnek kellett ragaszkodnia hozzá, hogy vizsgálják ki ilyen irányban, akkor azt az szakmát jelölje be, amelyik először gondolt rá, hogy ez egy lehetséges ok a panaszaira, és továbbküldte kivizsgálásra.
Milyen szakorvos volt, aki hemokromatózis gyanúját felvetette?
Ki diagnosztizálta?
Milyen szakorvos volt, aki igazolta a hemokromatózist genetikai vizsgálatból, esetleg májbiopsziából? Nem baj, ha ugyanaz, mint az előző kérdésben szereplő orvos...
Milyen szakorvos diagnosztizálta a hemokromatózisát?
Hogyan diagnosztizálták?
Milyen diagnosztikus eljárás(oka)t alkalmaztak a hemokromatózis igazolására? Ha több módszert is felhasználtak, jelölje be mindet!
Milyen módszerrel igazolták a hemokromatózisát?
Mennyi idő alatt jutott diagnózishoz?
Az első gyanús tünetek - vérképi leletek felfedezése és a diagnózis között mennyi idő telt el? Nem a laboratórium átfutási idejére kérdezünk, hanem arra, hogy mennyi idejébe került eljutni az első panaszok ill. magas vasszintet mutató leletek kezdetétől addig, míg egy szakember a megfelelő vizsgálatok elvégzése után azt mondta, hogy ez hemokromatózis.
Milyen gyorsan kapta meg a diagnózist?
Ki kezeli?

Különböző szakmák foglalkozhatnak a hemokromatózis kezelésével. Ha önt már több szakrendelésen is kezelték (költözés, rendelés megszűnése, ...miatt), az "egyéb" kategóriában sorolja fel ezeket a rendeléseket, lehetőleg időrendben, kezdve a legelsővel, végén a jelenlegivel!
Milyen szakorvos kezeli a hemokromatózisát?
Köszönjük, hogy válaszolt kérdéseinkre!

Ha bármiben további kérése, javaslata, kérdése van, kérjük, írja meg!
További javaslatok
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy