Workshop : “Minunata lume a puzzle-urilor 3D și/sau Unicorii magici” cu Dana Bărăgan - (VegFest 2022)
Completând acest formular îți transmiți intenția de a participa la unul dintre workshopurile organizate în cadrul evenimentului Vegfest București din perioada 17-19.06.2022 la Casa Universitarilor. Pe parcursul celor 3 zile de eveniment vom fi prezenți în permanență în zona workshopurilor de creație.

Atelier susținut de Asociația Culturală Sarang Hanguk (ACSH).

Participarea la atelier se poate face în baza unei donații între 25-30 lei, sumă care va contribui la o strângere de fonduri pentru susținerea proiectelor Asociației Culturale Sarang Hanguk (ACSH).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Pictură și/sau decorat pe suport de lemn - îmbinare culori și aplicat accesorii din sârmă plușată, pom pom, accesorii din hârtie realizate folosind tehnica origami sau quilling. Scopul atelierelor noastre este de a readuce în atenția părinților vechile jocuri ale copilăriei și a-i scoate pe copiii din lumea gadgeturilor, oferindu-le o alternativă recreativă și foarte la îndemână: întoarcerea la natură însoțită de bucuria lucrului făcut chiar de ei. Copilăria înseamnă, fără nicio îndoială, bucurie, amintiri de neegalat, dar și învățare continuă prin joc și joacă, așa că noi venim în întâmpinarea micilor artiști cu propuneri de activități care să le stârnească curiozitatea, dar și să își folosească imaginația și, acolo unde este cazul (în funcție de vârstă) cunoștințele acumulate. Colorăm sau pictăm, decorăm, decupăm, împletim sau pur și simplu lipim, totul în scop recreativ, pentru a petrece timp de calitate împreună și ca să dezvoltăm creativitatea și motricitatea fină. Personal, copiii sunt un izvor nesfârșit de inspirație și energie. Întreaga echipă a Sarang lucrează cu bucurie cu cei mici și învăță mereu de la ei lecții noi despre viață și limitele pe care nu ar trebui să ni le impunem.
Nume participant *
Adresă mail
Număr telefon de contact *
Categoria de vârstă *
Required
Motivul participării la workshop
Așteptări de la acest workshop
Data participării la workshop:
Sunt de acord cu plata unei taxe recomandate de participare între 25-30 lei, sumă care va contribui la o strângere de fonduri pentru susținerea proiectelor Asociației Culturale Sarang Hanguk (ACSH). *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy