Masterthesis kleurenblindheid
Beste heer/mevrouw,

Voor mijn master thesis van de opleiding Educational Sciences aan de Universiteit Utrecht ga ik onderzoek doen naar de invloed van kleurgebruik in rekensommen op leerlingen op de basisschool.

Zelf ben ik kleurenblind en heb moeite met het onderscheiden van verschillende kleuren. Naast mijn studie sta ik deeltijd voor de klas, en merk op die manier nog bijna dagelijks dat het kleurgebruik in lesmethodes soms belemmerend kan werken. In ieder geval voor mij.
Met mijn onderzoek wil ik kijken of het kleurgebruik in methodes daadwerkelijk een belemmering vormt voor kleurenblinde leerlingen.

Om mijn onderzoek echter te doen slagen heb ik een grote groep kleurenblinde kinderen (8-12 jr.) nodig, aan wie ik een aantal vragen (met kleur) wil voorleggen. Deze vragen kunnen bij u thuis worden afgenomen en duren ongeveer 30 minuten. Eén van de ouders is hierbij aanwezig, maar heeft geen actieve rol in het onderzoek.

Via uw contactgegevens zal ik u persoonlijk benaderen voor eventuele deelname aan het onderzoek. Heeft u echter al een vraag over mijn onderzoek, kunt u mij mailen naar j.g.rietman@students.uu.nl, mij op school even aanspreken, of contact opnemen met mijn begeleider Dr. Arjan van Tilborg via a.j.vantilborg@uu.nl. Ik beantwoord graag uw vragen!

Alvast hartelijk dank voor uw reactie!
Is uw zoon of dochter kleurenblind, of heeft hij of zij een kleurzienstoornis?
Hoe oud is uw zoon/dochter? *
Your answer
Op welke school zit uw zoon/dochter? *
Your answer
E-mail *
Your answer
Opmerkingen
Your answer
Hartelijk bedankt voor uw reactie!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Universiteit Utrecht Studenten. Report Abuse