Coofle VIP klub Danmark medlems spørgeskema for unge
Coofle Lift App'en drejer sig om at give dig og andre unge frihed, til at komme derhen hvor I vil - når I vil. Men det kan kun lade sig gøre hvis dine og dine venners forældre og andre voksne med bil bruger Coofle Chauffør App'en. Medlemmer af Coofle VIP klub Danmark er VIP personer, fordi de er med til at gøre Coofle til virkelighed - til fordel for både dig og dine forældre - og til fordel for miljøet.
Intro til Coofle og Ung Landsbylift
Denne video er en intro til Coofle og til projekt Ung Landsbylift. Videoen fortæller at Coofle gør det nemt for dig at få et trygt lift når bussen er kørt - men den fortæller også at din og dine venners hjælp er vigtig. Der bliver nemlig ingen Coofle lift til dig og dine venner, hvis ikke jeres forældre og andre voksne med bil har Chauffør App'en på deres telefon. Ung Landsbylift er et projekt, som din skole eller idrætsforening kan deltage i, hvis I gerne vil have Coofle i jeres område.
Lift App'en - som det vil virke for dig når du skal søge et lift
I Coofle Lift App'en kan unge og andre skrive "Jeg er her - og skal derhen", for eksempel en ung der har brug for et lift fra byen og hjem. Voksne fra landsbyen der er i nærheden og som telefonen "gætter" også snart skal hjem, er små biler på et kort. De voksne som er i bilerne får et bip med lift søgningen. Det svarer næsten til, at en voksen på vej hjem ser en de kender fra landsbyen stå ved vejen med et papskilt "Jeg søger et lift hjem". Du kan se billederne i fuld størrelse her:http://coofle.dk/img/pic03461.png
Ja
Det tror jeg
Nej
Ved ikke
Ser det nemt nok ud for dig?
Ser det trygt nok ud for dig?
Er det godt, at du kan sige I'm sorry til et lift med en du måske ikke ønsker at køre med, så chaufføren bare tror du har fået et andet lift?
Chauffør App'en - som det vil virke for dine forældre og andre voksne med bil, når du søger et Coofle Lift
Voksne med bil har Coofle Chauffør App'en installeret på deres mobil. App'en prøver hele tiden at gætte, hvornår de voksne skal ud at køre, og hvor de skal hen. Den ved hvor de arbejder og hvornår de kører til og fra arbejde. Eller hvis de har andre ting de ofte kører til. Og hvis de er ude at handle eller på besøg et sted, gætter den på, at de nok snart skal hjem igen. Hvis du er i byen og søger et lift hjem, og en voksen der bor i nærheden af dig også er i byen på samme tidspunkt, vil de helt automatisk få en lift forespørgsel fra dig.
Ja
Det tror jeg
Nej
Ved ikke
Er det nemt nok for dine forældre?
Ville dine forældre synes det er godt, at en der venter ikke får at vide, at de slet ikke svarer eller trykker I'm sorry?
Hvis dine forældre synes registreringen er lidt besværlig, ville du så hjælpe dem med det?
Ville dine forældre bruge Coofle og give dine venner lift?
Om tryghed med Coofle
Både unge og forældre mener tryghed er meget vigtigt - og det er der lagt meget vægt på i Coofle. Sæt kryds på dét, som du mener er godt.
Prisen for Coofle Lift
Et Coofle lift vil koste 5 kr. plus 1 kr. pr. km. Du betaler ikke ekstra, hvis chaufføren kører en omvej.
Ja
Det tror jeg
Nej
Ved ikke
Er 5 kr. plus 1 kr. pr. km mindre end en busbillet hvor du bor?
Ville dine forældre betale for dine Coofle lift
Som chauffør ville dine forældre få 2,50 kr. plus 80 øre pr. km. Synes dine forældre det er OK?
Dine forældre kan lade deres chaufførpenge gå til et lokalt formål, f.eks. til idrætsforeningen. Ville de overveje det?
Med et Coofle VIP kort, ville du, i tre år, få 2,5 kr. plus 20 øre for hvert lift du tog (det som Coofle ellers ville tjene) udbetalt til dig. Er det godt?
Hvornår ville du bruge Coofle?
Ja
Det tror jeg
Nej
Ved ikke
Ville du bruge Coofle til sport?
Ville du bruge Coofle til vennebesøg?
Ville du bruge Coofle til byture?
Ville du bruge Coofle til skole?
Ville du bruge Coofle til andet?
Skriv hvis du vil bruge Coofle til andet, eller har andre bemærkninger
Your answer
Beregninger
I Coofle VIP App'en kan du lave beregninger. Hvis ikke du allerede har gjort det, kan du åbne Coofle VIP App'en her: http://greendrivethinking.com/CoofleVIPAppDemo.php
Hvor meget har du beregnet du ca. kan få i ekstra lommepenge på tre år?
I beregneren kan du også beregne hvad dine forældre vil spare på forældrekørsel, hvis du bruger Coofle meget. Hvad tænker du om det?
I beregneren kan du også beregne noget om mindre CO2 udledning, hvis du bruger Coofle meget. Hvad tænker du om det?
Coofle VIP klub Danmark
Du kan læse om Coofle VIP klub Danmark her: http://greendrivethinking.com/coofle-vip-dk/
Ja
Det tror jeg
Nej
Ved ikke
Vil du opfordre dine venner til at blive medlem af klubben?
Vil du opfordre dine forældre til at blive medlem?
Vil du opfordre andre til at blive medlem?
Coofle VIP Kort
Et Coofle VIP kort koster 225 kr. og sælges kun indtil VIP deadline datoen (p.t. 30.09.2016)
Ja
Det tror jeg
Nej
Ved ikke
Er det godt, at hvis du betaler 225 kr. nu, at Coofle så betaler alt det de ellers ville have tjent på dig tilbage i tre år?
Er det godt, at du også får en aktie i Coofle Danmark?
Synes du det er godt, Coofle arbejder for at reducere CO2 udledning?
Synes du det er godt, at Coofle arbejder for gode vilkår for at bo på landet?
Synes du det er godt, at Coofle Danmark vil afsætte 10% af sit overskud til en pulje, som alle danske lokalsamfund kan søge om tilskud fra?
Vil du ønske dig et Coofle VIP kort?
Hvis du får et kort - vil du så ønske dig flere, så du kan få 5 og så få et Coofle VIP Lifetime kort
Ung Landsbylift projektet
Vil du medvirke, hvis din skole beslutter at deltage i Ung Landsbylift projektet?
Hvilken kommune bor du i?
Hvor gammel er du?
Your answer
Udfyldes hvis du går i skole
Hvilken skole går du på?
Your answer
Hvilken klasse går du i?
Your answer
Udfyldes hvis du vil være medlem af Coofle VIP klubben?
Hvis du vil være medlem af Coofle VIP klubben skal du skrive den e-mail, som du registrerer dig med i Coofle VIP App'en (http://greendrivethinking.com/cooflevipappdemo.php). Hvis du udfylder dette sprøgeskema flere gange med samme eller forskellige e-mails, sker der ikke noget, men HUSK, du må kun registrere dig med én e-mail i Coofle VIP App'en, ellers kan du blive diskvalificeret i konkurrencer!
Din Coofle VIP e-mail
Your answer
Links og andre ting
Job i GreenDriveThinking eller Coofle
GreenDriveThinking og Coofle er selskaber der arbejder for en bæredygtig udvikling i verden. Vi håber at gøre Coofle til en succes i både Danmark og mange andre steder i verden. Vi arbejder meget med børn, unge og skoler - og med leg og læring. Vi er altid på udkig efter energiske unge mennesker, der kan være med til at skabe en succes i Danmark eller i udlandet. P.t. er vi særligt på udkig efter unge 15-17 årige Danskere der skal på ophold i Usa, England eller Skotland og godt kunne tænke sig et bi-job ved siden af studier, au-pair eller lignende. Men vi vil også gerne kunne kontakte andre, der måske senere kunne tænke sig at arbejde for GreenDriveThinking eller Coofle. Du er også velkommen til at sende en mail til unglandsbylift@gmail.com.
Links
Hvad sker der, hvis Coofle aldrig bliver til virkelighed?
Coofle kan kun blive til virkelighed hvis der er mange voksne med vil være med, og det er der ingen der kan give garanti for kan blive til virkelighed. Det er derfor vi har brug for din hjælp! Men heldigvis har vi også allerede stor opbakning fra flere kommuner og skoler, som brænder for at gøre Coofle til virkelighed, bl.a. ved at medvirke i Ung Landsbylift projektet, men også om et projekt med skoler. Coofle App'en er vi ikke så meget i tvivl om - den er vi godt igang med, men det er et stort projekt. Men der er en risiko, og det er også derfor man kun kan købe Coofle VIP kort indtil VIP deadline datoen. For dem der ikke køber et Coofle VIP kort, ville jo ikke tage samme risiko som dig, hvis du køber et, og så ville det jo heller ikke være rimeligt, hvis de skal have Coofle Danmarks fortjeneste udbetalt i lommepenge - som medejer ville det jo egentligt være dig der først har taget en risiko - og bagefter skulle være med til at betale dit overskud til dem der ikke var med til at tage risiko og gøre Coofle til virkelighed. Men jo - det er vigtigt at du ved, at hvis du køber et Coofle VIP kort, så kan du risikere at du ikke får hverken lommepenge eller aktie. Men 225. kr. er ikke meget i forhold til den miljøafgift dine forældre betaler på benzin. I Coofle tror vi, at vi som private virksomhed med stærk opbakning kan gøre meget for alle danskere - og for miljøet. Vi er stolte af Coofle er en grøn virksomhed. Coofle App'en vil medvirke til at CO2 udledning reduceres for hver eneste krone Coofle kommer til at tjene.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms