Inschrijfformulier
Lijkt het jou ook leuk om lid te worden van Scouting John McCormick? Vul dan je gegevens in op het inschrijfformulier. Na het invullen van je gegevens neemt de speltakleiding contact met je op. Je bent niet meteen lid, je kunt altijd eerst 4 keer vrijblijvend komen meedoen, voordat je besluit lid te worden.

Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in. Met deze gegevens schrijven we je in als lid van Scouting. Verderop kun je eventueel aanvullende contactgegevens van je ouder(s)/verzorger(s) invullen.
Email *
Voornaam *
Voorletters *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Geboortedatum *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
Gegevens verbergen
Wanneer de gegevens verborgen zijn, zijn ze niet inzichtelijk voor iedereen die de ledenlijst van de Scoutinggroep mag gebruiken. Alleen personen binnen de groep die de gegevens functioneel nodig hebben (zoals de penningmeester, het leidingteam en de ledenadministratie) hebben hiermee inzicht in de strikt noodzakelijke gegevens.
Gegevens verbergen *
Bij welke speltak wil je komen kijken?
Binnen Scoutinggroep John McCormick zijn er verschillende speltakken waarin kinderen en jongeren uit één leeftijdsgroep hun spel spelen. De leeftijdsgroepen zijn 5-7 jaar, 7-11 jaar, 11-15 jaar, 15-18 jaar en 18-21 jaar. We bieden de jeugdleden uitdagende programma's die passen bij hun leeftijd en niveau. Op die manier groeien ze in hun persoonlijke ontwikkeling.
Geef hier je keuze aan. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Scouting John McCormick. Report Abuse