Formulari d'inscripci贸 - membre de la Xarxa de Suport del barri de Porta

L'objectiu d'aquest formulari 茅s:

1. Fer-se membre de la Xarxa de Suport del barri de Porta.
2. Recollir la informaci贸 relativa al suport que ens vols oferir.
3. Recollir dades personals de la persona que s'uneix a la Xarxa.

馃敶 CREACI脫 GRUP DE SUPORT DEL BARRI DE PORTA - CRISI CORONAVIRUS 馃敶

El COVID-19 est脿 enviant moltes persones a casa seva i, algunes, no poden sortir al carrer. El ve茂nat i les entitats del barri de Porta estem impulsant una xarxa de suport que ajudi a les persones m茅s vulnerables del nostre entorn (gent gran que viu sola, fam铆lies monomarentals, persones afectades pel virus, persones que s'han quedat a l'atur, etc.).

Hem creat un grup de whatsapp per a la coordinaci贸 i, de moment, es posa a disposici贸 un compte de correu per gestionar l'atenci贸 a demandes i/o suggeriments.

Coordinaci贸:
https://chat.whatsapp.com/G5vIGv1m50L7Z8AMw7P8jQ (Aquest 茅s un grup de treball, per a sumar-nos en les tasques de suport mutu entreu a l'enlla莽 i passareu a formar part del grup)

Atenci贸:
xarxadesuport.porta@gmail.com (Pots descriure la teva necessitat a trav茅s d'aquest correu i nosaltres et respondrem tan aviat com sigui possible)

Us agrairem que ho compartiu amb les vostres ve茂nes i ve茂ns.

La solidaritat 茅s la nostra millor arma!
______________________________________________________________________________________________________________

*Las persona que cedan sus datos a partir de este formulario muestran su apoyo al contenido y reivindicaciones que anteriormente se ha mostrado.

*En cumplimiento al Reglamento (UE) 2016/679 General de Protecci贸 de Dades (RGPD), i la Ley Org谩nica de Protecci贸n de datos de Car谩cter personal (LOPDCP, 15/99) le informamos que al facilitar volunt谩riamente sus datos personales, autoriza a que sean incorporados i tratados en la actividad de Asociaci贸n de vecinos y vecinas de Porta con las finalidades necesarias para el desarrollo de su actividad. Sus datos podran ser cedidos a otras entidades o administraciones p煤blicas con el fin de consolidar los objetivos de la entidad. La Asociaci贸n de vecinos y vecinas de Porta se compromete a no utilizar para fines lucrativos los datos que se compartan con la entidad. Podr脿 ejercer su derecho de informaci贸n, acceso, rectificaci贸n, suspensi贸n, limitaci贸n y oposici贸n al tratamiento de los datos personales enviando un correo a aavv.porta@gmail.com鈥.
Email address *
Vols ser membre de la Xarxa de Suport del Barri de Porta *
Indica el teu nom *
Your answer
Indica el teu primer cognom *
Your answer
Correu electr貌nic de contacte
Your answer
Tel猫fon de contacte *
Your answer
Indica les tasques que podries desenvolupar i que poses a disposici贸 de la Xarxa *
Required
Indica la teva disponibilitat durant la setmana. (Si ens arriba algun cas que necessiti l'ajuda en alguna de les franjes que indiquis, ens posarem en contacte amb tu)
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
Mat铆
Tarda
Indica sisplau el carrer -i si et sembla b茅 tamb茅 el n煤mero- on vius per tal de trobar una col路laboraci贸 propera al teu domicili (garantint aix铆 la recomanaci贸 de minimitzar els despla莽aments) *
Your answer
Per tal de minimitzar riscos, prioritzarem ajuts que requereixen presencia f铆sica en voluntari@s que no suposin cap risc per als i les usuari@s vulnerables. Marca sisplau si pertanys a un dels col路lectius seg眉ents: *
Ja per acabar, indica sisplau si tens mitjans de protecci贸 individuals en cas de fer de voluntari presencial. (pots marcar m茅s d'una opci贸 si cal) *
Required
Deixa'ns algun comentari o suggeriment
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy