Järjestöjen tulevaisuus - työpaja 17.3.2020
Yhdessä osaamme -hankkeessa järjestämme koulutuksia myös vuonna 2020. Koulutuksiin ovat tervetulleita kaikki jotka tekevät yhdistyksissä ja organisaatioissa työtä esim. viestinnän, varainhankinnan tai luottamustehtävien parissa. Tilaisuudet ovat maksuttomia. Tervetuloa! Välkommen med!

17.3. JÄRJESTÖJEN TULEVAISUUS, ilmoittautuminen 10.3.2020 mennessä.

Miten järjestötoiminta on muuttumassa? Millaisia muutosvoimia on nähtävissä? Millaista muutosta järjestöissä tarvitaan 2020-luvulla? Miten digitalisaatio muuttaa järjestöjen toimintaa? Näihin kysymyksiin vastataan Järjestöjen tulevaisuus - työpajassa.
Aloitamme alustuksella järjestöjen tulevaisuuden näkymiin. Sen jälkeen käymme läpi muutamia hyödyllisiä ja helppokäyttöisiä strategisen johtamisen työkaluja, joita osallistujat voivat viedä omaan järjestöönsä käytettäväksi esimerkiksi hallituksen tai vapaaehtoisten kanssa.
Aikaa on myös työkalujen harjoittelemiseen ja yhteiseen tulevaisuusnäkymien pohdintaan. Työpajan ote on vahvan osallinen - kaikki pääsevät tekemään ja keskustelemaan.

Kouluttajana toimii strategiavalmentaja Petri Toikkanen, Osana yhteistä ratkaisua Oy. "Olen ollut järjestöjen kanssa tekemisissä kaksikymmentä vuotta: järjestöaktiivina, luottamushenkilönä monissa tehtävissä, työntekijänä, toiminnanjohtajana. Järjestöissä tapahtuva kansalaistoiminta on ollut ja on minulle sydämen asia. Rakkaus lajiin on ajanut minua eteenpäin", kertoo Petri.


Koulutus järjestetään WSOY talon auditoriossa, Mannerheiminkatu 20, K-porras (kellari), Porvoo.

Ilta alkaa klo 17.00 kahvilla ja rupattelulla. Koulutus alkaa klo 17.30 ja loppuu 20.30.

Lue lisää koulutusiltojen sisällöstä www.itukylat.fi ja seuraa meitä somessa.

Järjestäjä: SILMU-kylät/Kehittämisyhdistys SILMU ry, Yhdessä osaamme -hanke

Lisätietoja: SILMU-kylät, 040 158 8038, li-marie.santala@silmu.info

Osallistujaien yhteysteidot ovat tarpeellisia mahdollisia koulutusillan muutoksia ajatellen ja koulutusmateriaalin/ennakkotehtävien lähettämistä varten. Yhteystietoja ei arkistoida.
Osallistujan nimi *
Your answer
Osallistujan sähköposti *
Your answer
Osallistujan puhelinnumero *
Your answer
Erityisruokavalio
Your answer
Yhdistys, organisaatio tai yritys
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Silmu ry. Report Abuse