Повик за учесници за тренинг за борба против говор на омраза и спротивставување на наративите / Thirrje për pjesëmarrës në trajnim për luftën kundër gjuhës së urrejtjes dhe narativave të kundërta
Име и Презиме / Emri dhe mbiemri *
Датум на раѓање / Data e lindjes: *
MM
/
DD
/
YYYY
Организација - Институција (доколку не доаѓате од определена организација или институција туку се пријавувате како граѓанин активист тогаш само оставете N/A во ова поле) / Organizata - Institucioni (Nëse nuk jeni pjesë e ndonjë organizate apo institucioni, por paraqiteni si qytetar aktivist, atëher shkruani N/A në këtë fushë
Ве молиме наведете ја општината од која што доаѓате / Ju lutemi shkruani komunën së cilës i takoni *
Ве молиме наведете го Вашиот email за контакт / Ju lutemi shkruani emailin e juaj për kontakt *
Ве молиме наведете го вашиот телефонски број за контакт / Ju lutemi shkruani numrin tuaj të telefonit për kontakt *
Дали имате учествувано на други младински настани (младински размени, тренинг курсеви, семинари и сл.)? Ве молиме, опишете го вашето искуство. / A keni marrë pjesë në ngjarje të tjera rinore (shkëmbime rinore, trajnime, seminare, etj.)? Ju lutemi përshkruani përvojën tuaj. *
Која е вашата мотивација за учество во оваа обука? Ве молиме опишете ни со какви знаења и вештини очекувате да се стекнете од оваа обука. / Cili është motivi juaj për të marrë pjesë në këtë trajnim? Ju lutemi na përshkruani se çfarë njohurish dhe aftësish prisni të fitoni nga ky trajnim. *
Ако имате нешто да додадете на вашата апликација, слободно напишете го тука. / Nëse keni diçka për të shtuar në aplikacionin tuaj, mos ngurroni ta shkruani këtu.
Со потполнување на оваа апликација давам согласност на Центар за интеркултурен дијалог да користат фотографии, видеа и / или изјави од моја страна заради известување и дисеминација на проектните резултати. / Duke plotësuar këtë aplikacion, unë pranoj që Qendra për Dialog Interkulturor të përdorë fotografi, video dhe / ose deklarata nga ana ime për të raportuar dhe shpërndarë rezultatet e projektit. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy