Inschrijving SchoolSmaker "Doordacht Digitaal"
Via dit formulier kan je je inschrijven voor de gratis SchoolSmakers "Doordacht Digitaal" van woensdag 1 december en/of dinsdag 18 januari.

Je krijgt een dag op voorhand een link doorgestuurd waarop je deze SchoolSmaker kan volgen. Na een kwartiertje inleiding kan je deelnemen aan 2 keuzesessies die elk 30 minuten duren.

In de workshops komen de volgende thema's aan bod:

VISIE- en STRATEGIEONTWIKKELING: hoe zorg je ervoor dat je op een efficiënte manier tot een zo breed mogelijk gedragen visie en strategie komt voor een doordachte digitalisering van je school?

LEIDERSCHAP: "Leiderschap" is een complex kluwen. Eén ding is zeker je kan het niet alleen opnemen, zeker niet in ene complex thema als digitalisering. In deze sessie bespreken we hoe je op een efficiënte manier kan aansturen, ondersteunen en overzicht bewaren.

DIGITAAL DIFFERENTIËREN: werken op maat, mét garantie dat je de minimumdoelen behaalt en dat met behulp van digitale ondersteuning: hoe doe je dat?

DIGITAAL EVALUEREN: formatief evalueren of je leerlingen nog mee zijn en of er bijsturingen nodig zijn in het leerproces, dat is het thema van deze sessie.

In ons aanbod vertrekken we van het DigCompEdu-model.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voor- en achternaam *
Naam school *
Functie op school *
Ik schrijf me in voor de SchoolSmaker van *
... en schrijf me in voor de volgende sessies *
Visie-en strategie-ontwikkeling
Leiderschap opnemen in digitalisering
Digitaal differentiëren
Digitaal evalueren
Ronde 1
Ronde 2
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Schoolmakers CVBA. Report Abuse