Ansökan om boendetillstånd 2021
Ansökan om boendetillstånd 2021

Vid månadsskiftet januari/februari 2021 får Samfälligheten en ny parkeringsentreprenör. Vi tackar Apcoa för dessa år och välkomnar Aimo Park. Med bytet till Aimo får Samfälligheten större kontroll i vilken typ av biljetter vi ska erbjuda men framförallt får området en rejäl upprustning vilket vi i styrelsen ser fram emot.

Därför önskar vi att så många av er som möjligt kan fylla i vårt webbformulär för boendeparkering från februari 2021 (och kommande år), på så vis kan vi exportera informationen direkt till våra parkeringsentreprenörer så de kan utfärda boendetillstånd. Själva boendetillståndet kommer, i och med bytet till Aimo, att vara digitalt för er som ansöker om det via webbformuläret.

✨Viktigt✨
De boende som har tillstånd för 2020 behöver inte ansöka om ett nytt för januari månad då vi fortfarande har Apcoa som parkeringsvakter. Vi har informerat dem att det gamla tillståndet för 2020 gäller även januari 2021.

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen

____________________________

För att få ett tillstånd skall följande vara uppfyllt :
1. Man måste lämna in en komplett ansökan enligt nedanstående blanket
2. Tillståndet kan erhållas av alla boende som är folkbokförda i Mörbylund.
3. Den boende skall vara ägare till fordonet som man ansöker för.
4. Bilen som registreras får inte vara avställd.

Biljett löser man i automaten genom att välja ”Månadsbiljett Boende” och betala som vanligt. Under 2021 kommer priset för månadsbiljett med p-tillstånd vara 400 kr och utan boendetillstånd 900 kr.

Observera att parkeringstillståndet inte ger dig rätt till en parkeringsplats utan enbart möjlighet att nyttja en parkeringsplats i mån av ledig plats.

Ett utfärdat parkeringstillstånd är en värdehandling. Borttappat fysiskt parkeringstillstånd debiteras med 300:- vid utfärdande av nytt tillstånd.

Vid eventuellt missbruk av parkeringstillståndet förbehåller sig föreningen rätten att annullera samtliga tillstånd som är utfärdade till det aktuella hushållet utan att meddela innehavaren innan. Parkeringstillståndet skall även återlämnas vid en eventuell avflyttning från lägenheten.
För- och efternamn *
Jag bor i Mörbylund *
Personummer (12 siffror) *
Registreringsnummer på bilen *
min mejladress är *
telefonnummer *
Jag intygar härmed att samfälligheten får spara informationen ovan om mig. *
Required
Jag intygar härmed att jag avser använda parkeringstillståndet enligt reglerna ovan. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy