Singapore Film Festival HCMC 2018
For the first time ever in Vietnam, the Singapore Film Society in collaboration with RICE & Partners, is proud to present the Singapore Film Festival 2018, held at CGV Vincom Đồng Khởi in Ho Chi Minh City.
The festival will stretch from the 1st to the 4th November, and will showcase four films by leading Singaporean directors, as well hosting a panel discussion with filmmakers from both Singapore and Vietnam.
FREE TICKET for anyone who loves film, arts and culture! Please be at the cinema 30 minutes before the screening to receive your ticket.

Lần đầu tiên tại Việt Nam, nhằm giới thiệu và quảng bá nền điện ảnh Singapore tới công chúng Việt Nam, Singapore Film Society và Rice & Partners ra mắt tuần lễ “Liên hoan phim Singapore” tại Thành Phố Hồ Chí Minh. Sự kiện sẽ diễn ra từ ngày 1 đến ngày 4 tháng 11 năm 2018 tại CGV Vincom Đồng Khởi và sẽ trình chiếu 4 bộ phim của những nhà làm phim tài năng hàng đầu đến từ Singapore, cũng là cơ hội để những nhà làm phim trẻ ở Việt Nam có dịp gặp gỡ và trao đổi những kinh nghiệm thực tế và các khó khăn trên con đường hướng đến môn nghệ thuật thứ 7 này.
VÉ THAM DỰ MIỄN PHÍ cho tất cả những người yêu điện ảnh, văn hóa và nghệ thuật, những người làm nghệ thuật và những nhà làm phim. Các bạn có mặt tại rạp phim trước 30 phút để nhận vé nhé.

Your full name (Họ và tên của bạn): *
Your answer
Your age (Tuổi của bạn): *
Your answer
Your nationality (Quốc tịch của bạn) *
Your passport/ID number (Số CMND/ Hộ chiếu)
Your answer
Your occupation (Nghề nghiệp của bạn) *
Your answer
Your Company/University? (Công ty/Đại học của bạn) *
Your answer
Which event would you like to attend? (Bạn muốn tham dự sự kiện nào?) *
Required
Your email address (Địa chỉ email của bạn): *
Your answer
Your phone number (Số điện thoại): *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Rice & Partners Co.,Ltd. Report Abuse - Terms of Service