Yin Yoga and Live Music
„Lasă corpul să vorbească pentru tine acum, fără ca tu să spui un cuvânt. Ca elevul care merge în spatele profesorului, înțelegând că el cunoaște mai bine Calea.” Rumi
Te invit la o sesiune de yin yoga și muzica live unde miscarea și sunetul vor destinde corpul.

Iti propun o clasă de Yin yoga la care să-ţi relaxezi muschii, să te raportezi cu blândeţe şi bunătate la corp, să laşi respiraţia să curgă în ritmul ei şi să te mişti cel mai încet posibil. În Yin yoga, vizăm țesuturile conective profunde ale corpului - ligamentele, articulațiile, oasele și rețelele de fascia profundă. O clasă Yin constă, de obicei, dintr-o serie de poziții pasive, executate la sol si menținute până la 5 minute, care lucrează în principal partea inferioară a corpului - șolduri, pelvis, coapsele, coloana vertebrală inferioară. Lucrând cu fascia nu aplicăm o tehnică, nu respectăm regulile de aliniere doar urmărim țesutul și lăsăm modelul natural al corpului cu toată inteligența și informațiile sale incredibile să se desfășoare.

Corpul exprimă natura noastră. Partea yang este cea care este mai activă, se străduiește să se schimbe, vrea să evolueze in timp ce partea yin este cea care îmbrățișează lucrurile, observă și curge cu viața cu o atitudine de acceptare. A fi atașat de oricare dintre aceste părți ale noastre creează dezechilibru. Îmbrățișarea naturii noastre în integralitatea ei aduce pace în lumea noastră și armonie în relațiile noastre.

Yin yoga îți oferă timp și spațiu pentru observarea emoțiilor si gândurilor pe care le-ai păstrat în umbră.O să permitem ca sentimentele să fie acolo, dar să nu ne identificam cu ele. Folosim multă energie pentru a menține lucrurile suprimate, astfel încât eliberarea pe care o simțim in momentul in care lasam totul să iasă, va fi extraordinara.

Yin yoga este pentru tine dacă ești obosit/ă și îți dorești energie sau ești prea stimulat/ă și ai prea multă energie.

Beneficiile practicii:

Calmează și echilibrează mintea și corpul
Reduce stresul și anxietatea
Crește circulația
Îmbunătățește flexibilitatea
Eliberează fascia și îmbunătățește mobilitatea articulațiilor
Echilibrează organele interne și îmbunătățește fluxul de chi sau prana

Participarea la clasă nu necesită experienţă anterioară în yoga.

Recomandări:
 să nu mănânci înainte de clasă cu minim 1-2 ore
 să aduci şosete şi o bluză cu mânecă lungă, practica fiind statică scade temperatura corpului
 după practică păstrează un ritm lent al mişcării, vorbeşte puţin sau chiar deloc şi bea un ceai cald când ajungi acasă
 dacă este posibil nu se recomandă să mâncăm după practică tocmai ca să lăsăm energiile să se aşeze în corp
O sa adaugam muzica live practicii menit sa te ajute sa ramai in prezent, sa te relaxezi si prin vibratia sunetului sa ajute la curgerea mai lina al energiei in corp.

Sunetul te apropie de tine, te poate duce dincolo de tensiune si dincolo de orice gând.

Sunetul organic, acustic, autentic, ad-hoc, conectat și creeat pe nevoile tale, aduc beneficii majore când se manifestă într-un cadru care respectă mintea, corpul și spiritul.


Locatie: Ahimsa Yoga Studio
Adresa: Str. Alexandru Donici, Nr 10, sector 2, Bucuresti

60 lei /sedinta
200 lei /abonament 4 sedinte
****Vino cu o prietena si beneficiati amandoua de 10% reducere la abonament.

Ghidul vostru:Lidia Pasztor-yoga teacher

Am început să practic yoga în urmă cu 6 ani pentru beneficiile asupra sănătății. La scurt timp mi-am dat seama că este mult mai mult decât o mișcare care face bine corpului. Îmi declanșa emoții, trăiri, îmi schimba starea mentală, atitudinea, comportamentul. Am devenit mai răbdătoare cu mine, mai puțin exigentă, mai puțin atașată de “planul meu” din cap, mai deschisă spre mine, spre oameni, spre viață .
M-a adus în punctul observatorului și mi-a trezit curiozitatea de a mă explora din ce în ce mai mult. Am întâlnit oameni minunați care m-au format și m-au adus mai aproape de mine.

Muhdaj - muzician

De mic am început autodidact să cânt la orgă. Totul a început ca o explorare, o dragoste față de sunet. Apoi după ceva timp am făcut blockflote, chitară iar în ultima perioadă m-am apucat de djembe. În general ce am observat la mine este că în subconștientul meu am înțeles distanța între sunete și care oferă o anume plăcere. Muzica o văd, astfel simt a spune. Am luat o pauză în încercările de a mă adapta la "cerințele societății". Am lucrat ca Fotograf/ Videograf, Instructor Aerobic Fitness și multe alte domenii, însă nu am simțit niciunul să mă îndeplinească în modul în care m-a îndeplinit muzica. Jocul în această viață. Comunicarea prin ritm și sunet.
Va informam ca începând cu data de 25 mai 2018 a intrat în vigoare Regulamentul Uniunii Europene nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (GDPR). Pentru completarea formularelor trebuie sa va dati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ca noi sa va tinem la curent cu desfasurarea evenimentului. Mentionam ca, acordul dumneavoastra trebuie exprimat clar, precis si neechivoc. *
Nume si Prenume *
Your answer
Adresa de e-mail: *
Your answer
Numar de telefon: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy