Kickstart Camp 2.0
Hét skillscamp van 2018 voor het halen van de praktijkeisen voor je A en B brevet om op die manier zo snel mogelijk progressie te maken door met mensen te springen. Na afloop ga je met een nieuw brevet, geleerde skills en toffe springmaatjes goed voorbereid de zomer in.

Er zullen genoeg coaches zijn voor het maken van je one on ones sprongen (ook wel TRIP genoemd) en er zal coaching beschikbaar zijn voor FS en FF. Let op dat wanneer je FF coaching wilt volgen je eigen freefly proof materiaal gebruikt. Zelfs als je het A of B brevet al hebt en toch graag coaching wilt krijgen ben je van harte welkom.

Tijdens het skillcamp organiseren we een canopy school zodat je deze praktijkeisen (voor A en B brevet) kunt halen en eventuele doellandingen kunt laten aftekenen. Om deel te nemen aan de canopy school zul je de afbouw sprongen wel al afgetekend moeten hebben.

Naast het springen bestaat er de mogelijkheid om vouwles krijgen of het theorie examen te doen voor je A of B brevet.

We organiseren weer de Kickstart Competition, dit is een drieman scramble wedstrijd (FS) bestaande uit vier sprongen waarvan deze ook gelden als instructie formatie sprongen die afgetekend kunnen worden voor je B brevet.

Dagelijks wordt er lunch en diner geserveerd met op zaterdag een Kick Ass barbecue.

De kosten voor het camp zijn €50.- die vooraf moeten worden voldaan ten name van Paracentrum Texel Events op rekeningnummer NL13 RABO 0362549931 met als vermelding je volledige naam en Kickstart Camp.

Als het de eerste keer is dat je dit jaar op Paracentrum Texel springt houdt er dan rekening mee dat je de waiver moet invullen. Om goed voorbereid te zijn is het verstandig om een geldige harnastest te hebben gedaan voordat je aan het skill camp begint. Mocht je op Texel een harnastest willen doen neem dan contact op met iwan@paracentrumtexel.nl. Als je dit van tevoren middels dit formulier aangeeft zijn hier geen kosten aan verbonden.

Aan de sprongen met coaches zijn extra kosten verbonden in verband met het slot van de coach, deze kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers in een groep dat met een coach springt.

Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het evenement is er geen restitutie meer mogelijk.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service