TRIA OPTATIVES 3r ESO
NOTA: LA TRIA D'OPTATIVES ÉS TELEMÀTICA I NO S'HA D'IMPRIMIR EL FORMULARI
MITOLOGIA CLÀSSICA
En aquesta matèria, amb l’ús de les TIC i les eines digitals adequades per a l’aprenentatge, elaboraràs un blog amb els objectius principals de conèixer la mitologia clàssica a través dels seus déus i deesses, herois i heroïnes (Aquil·les, Hèctor, Ulisses, Calipso, Circe, Hèrcules, Perseu, Andròmeda, Medea ...) i éssers prodigiosos (Medusa, les sirenes, els centaures, els sàtirs, les harpies, l’Hidra, el Ca Cèrber, els ciclops, ...); de percebre la seva repercussió sobre les manifestacions artístiques i culturals del món actual (cinema, fotografia, publicitat, imatge, pintura, escultura, …) i aprendre a respectar el nostre patrimoni cultural del passat.
EMPRESA
En aquesta matèria aprendràs conceptes del món de l’economia a través dels mitjans de comunicació digitals i del cinema. Crearàs la teva pròpia empresa virtual: elaboraràs el pla d’empresa, dissenyaràs el producte que vols vendre, el teu logo i la publicitat que permetrà donar-te a conèixer a través de la xarxa. A més, realitzaràs unes activitats que t’ajudaran a prendre decisions sobre el teu itinerari formatiu i professional.
FRANCÈS / FRANÇAIS*
La matèria de francès de 3r d’ESO és una continuació del curs anterior. Una vegada l’alumnat té uns coneixements bàsics adquirits a 2n, passen a ampliar el vocabulari i a treballar la gramàtica una mica més profundament mitjançant un dossier amb exercicis de tota mena i petits projectes en grups on l’alumnat aplica de forma competencial allò après.
*Els/les alumnes que triïn aquesta optativa l’han de cursar tot l’any, és a dir, l’han de marcar els dos semestres. En
l’assignació d’aquesta optativa, tindrà preferència l’alumnat que hagi cursat “Introducció al francès” a 2n d’ESO.
Finalment, el fet de cursar aquesta optativa a 3r, dóna preferència a poder-la cursar també a 4t.
CATALÀ: Taller d'escriptura
Vols millorar la teva expressió escrita? Vols ser escriptor/a? En aquesta optativa escriuràs la teva pròpia novel·la o recull de contes tot aplicant les diferents tècniques narratives que estudiarem al llarg del semestre.
EDUCACIÓ FÍSICA: Vols fer una gimnastrada? (només 1r quadrimestre)
Si t'agrada girar, fer equilibris per parelles i en grup, si vols millorar la teva flexibilitat i força, si et vols moure al ritme de la
música i si tens ganes de preparar una coreografia en grup, amb elements de la gimnàstica rítmica i artística… t’hi esperem!
EDUCACIÓ FÍSICA: Mou-te ballant! (només 2n quadrimestre)
Ens movem quan.... ballem !
En aquesta optativa treballarem diferents activitats relacionades amb els balls i les danses: els balls de bastons, les danses d’arreu del món, els balls de saló, les percussions amb el cos i amb pilotes... En definitiva, ens mourem!
A més a més, participarem en el projecte de dansa contemporània “Fem Dansa”, organitzat pel teatre Kursaal de Manresa.
T’hi atreveixes?
ALEMANY / DEUTSCH*
Hallo! Wie geht’s? Vas fer el tastet d’alemany a 2n d’ESO i et vas quedar amb ganes d’aprendre’n més? Si és així, aquesta és la teva optativa. Farem un recordatori ràpid del que vam aprendre a 2n i seguirem endinsant-nos en l’aprenentatge d’aquesta llengua apassionant.
*Els alumnes que triïn aquesta optativa l’han de cursar tot l’any, és a dir, l’han de marcar els dos semestres. En l’assignació d’aquesta optativa, tindran preferència els alumnes que hagin cursat “Introducció a l’alemany” a 2n d’ESO.
VISUAL I PLÀSTICA
En aquesta optativa s’ampliaran aspectes de Visual i Plàstica: còmic, il·lustració, fotografia i disseny, i es treballaran en petits projectes de forma competencial.
Nom (Camp obligatori) *
Your answer
Cognoms (Camp obligatori) *
Your answer
Tria les optatives, prioritzant-les segons les teves preferències. Aquesta tria servirà pels dos quadrimestres.
PREFERÈNCIA 1 *
PREFERÈNCIA 2 *
PREFERÈNCIA 3 *
PREFERÈNCIA 4 *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Institut Quercus. Report Abuse - Terms of Service