Inspiratiesessie Leerexpeditie U.Lab
Leerexpeditie U.Lab is een professionaliseringstraject voor onderwijsvernieuwers op het grensvlak van onderwijsinnovatie, persoonlijke ontwikkeling en actieonderzoek. Voor meer informatie over Leerexpeditie U.Lab verwijzen we je naar de folder: http://kreatiekracht.nu/wp-content/uploads/2017/07/Folder-Leerexpeditie-U.Lab_.pdf

Op donderdag 31 augustus 2017 en vrijdag 8 september 2017 vindt er een inspiratiesessie plaats rondom Leerexpeditie U.Lab. Een inspiratiesessie is een vrijblijvende introductie op de leerexpeditie. Je krijgt o.a. uitleg over wat je kunt verwachten en je kunt kennismaken met de begeleiders Mieke Haverkort en Timo Wesenaar. Tevens kun je kort ervaren hoe er gewerkt wordt tijdens de leerexpeditie.

Wil je graag deelnemen aan een inspiratiesessie? Dan verzoeken wij je om dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn minimaal verplicht om in te vullen.

Let op: In verband met de zomervakantie krijg je medio augustus per e-mail een bevestiging van je aanmelding en informatie over de locatie.

Leerexpeditie U.Lab (september - december 2017)
Ja, ik neem deel aan de inspiratiesessie *
Required
Man/vrouw *
Naam *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Naam school/onderwijsinstelling *
Your answer
Onderwijssector
Wil je de nieuwsbrief van Leerexpeditie U.Lab ontvangen? *
Heb je nog vragen of opmerkingen?
Your answer
Hartelijke dank voor je aanmelding!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms