Blårandiga målvaktscamper 2019
Akademicamperna välkomnar tjejer och killar mellan 9-12 år (2010-2007) från alla föreningar. Camperna riktar sig till spelare med stort intresse för fotbollen, med en hög förmåga till koncentration som önskar professionell fotbollsutbildning utifrån Djurgårdens utbildningsplan. Campet huserar på Hjorthagens IP och träningen leds av Djurgårdens välutbildade och erfarna akademitränare.
Dagen pågår mellan 09.30-14.30 med ledare på plats mellan 09.00-15.00.

I avgiften ingår:
- Tolv träningspass med akademitränare
- Lunch
- Mellanmål
- T-shirt, shorts, strumpor & vattenflaska

V. 9 Akademicamp Målvakt Sportlov
V. 16 Akademicamp Målvakt Påsklov
V. 24-26 + v. 33 Akademicamp Målvakt Sommarlov
V. 44 Akademicamp Målvakt Höstlov


Avgiften är 3000:- och betalas till bg 342-8893 i samband med anmälan. Ange spelarens namn och den vecka deltagandet gäller i betalningen. Vid deltagande vid fler än ett camp är avgiften, utan träningskit, 2700:- per gång och det behövs göras en anmälan per camp, men endast en gemensam betalning. Först då betalningen är genomförd är anmälan komplett.

Eventuell avbokning sker före campens start och vi debiterar en administrationsavgift på 300:-. Blir camperna fullbokade är det betaldatum som avgör vilka som kommer med!

Djurgårdens IF dokumenterar ibland sin verksamhet via exempelvis bilder och video. Detta bildmaterial används för att upplysa och informera om vår verksamhet och används endast i DIF's egna kanaler (webbsida, sociala medier, DIF-tv). Vill du inte att ditt barn ska synas på några bilder, eller har skyddade personuppgifter, vänligen skriv detta i er anmälan.

Vid frågor är ni välkomna att maila oss på akademicamp@dif.se.

Vecka:
Spelarens förnamn: *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Kön: *
Förening/lag: *
Your answer
Personnummer: *
Your answer
Ev. allergier/medicinering:
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Djurgården Fotboll. Report Abuse - Terms of Service