Aanmeldformulier JAN LAUNCH AWARD 2019
Tijdens JANE reiken we de JAN Launch award uit aan een lokale jonge ambtenaren netwerk. Meld het netwerk van jullie organisatie ook aan! Dat kan simpel & snel via het formulier hieronder. Behoren jullie tot de drie genomineerden? Dan vragen we jullie tussen 2 en 10 september een pitch van 2 minuten te filmen. Tijdens JANE bepalen de deelnemers per award welke organisatie wint. Aanmelden voor meerdere awards mag, net als het verdedigen van je titel als je vorig jaar de winnaar van deze award was!

De JAN Launch award is voor het netwerk dat jonge, gepassioneerde, enthousiaste en leergierige jonge ambtenaren heeft met een frisse blik. Om deze redenen start deze organisatie hun eigen jonge ambtenaren netwerk. Zij gaan de uitdaging aan en doen dit met volle overtuiging. Deze award is voor een startend netwerk dat graag wil leren van de ‘meer ervaren’ netwerken, medewerkers en/of organisaties.

Aanmelden kan tot 1 september.

Tot welke (overheids)organisatie behoort jullie JAN? *
Your answer
Wie uit jullie organisatie is contactpersoon voor verdere communicatie over deze award? (Naam en functie) *
Your answer
Op welk e-mailadres kunnen we de contactpersoon bereiken? *
Your answer
Geef in tien regels aan waarom jouw organisatie de JAN Launch award 2019 moet winnen! Kom met concrete voorbeelden waarom. *
Your answer
Heb je nog vragen of opmerkingen? Noteer ze dan hieronder.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service