Jó gyakorlat adatlap
Az ifjúsági munka területén alkalmazott jó gyakorlat lehet egy olyan innovatív eljárás és/vagy módszer és/vagy tevékenység, amely a gyakorlatban már kipróbált, minőségi változást hozó, eredményesen adaptálható, fenntarthatóságra törekvő, újszerű, építőjellegű megközelítéseket, technikákat alkalmaz.

A jó gyakorlatok gyűjtésének a célja, hogy segítse az ifjúsági munka területén megszülető és alkalmazott, az ifjúsági szakemberek által kidolgozott jó gyakorlatok terjesztését, a már létező gyakorlatok továbbfejlesztését.

Az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 Komplex ifjúsági fejlesztések – Új Nemzedék Újratöltve projektben megfogalmazott feladatunk, hogy jó gyakorlatokat gyűjtsünk az ifjúsági programok fejlesztéséhez kapcsolódóan, illetve leírjuk ezeket. A jó gyakorlatok lehetnek olyanok, amelyek már megvalósultak és más, hasonló tevékenységet végző szervezetek számára is példaként használhatóak. A feltárt, megvalósított, disszeminációra alkalmas, adaptálható jó gyakorlatokból, módszertanokból, átadható tapasztalatokból álló kiadvány készül.

Összegezve: a projekt feladatának tekinti, hogy a jó gyakorlatok minél szélesebb körben legyenek hasznosak, és az ifjúsági terület és más ágazatok szintjeire, illetve szereplőire pozitív hatást gyakoroljanak.

Jelen esetben ágazatközi kapcsolódásokon (egészségügyi, foglalkoztatási, szociális, felzárkózási, családügyi, oktatási és kulturális stb.), együttműködéseken alapuló jó gyakorlatok gyűjtése történik.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy