UITNODIGING – Infosessie VolleySpike - E-score op tablet voor Volley Oost-Vlaanderen.
Inschrijven ten laatste op 01 juli 2018.
Email address *
UITNODIGING Info sessie VolleySpike - E-score op tablet
Wanneer : dinsdag 03 juli 2018 om 19u.00
Waar : Edugo Arena - Sint-Jozefstraat 16, 9041 Gent (Oostakker
Op dinsdag 3 juli organiseert Volley Oost-Vlaanderen een info sessie over de E-Score op tablet (VolleySpike)

Tablets in plaats van wedstrijdbladen bij Volley Vlaanderen/ Volley Oost-Vlaanderen

VolleySpike is de naam van de app die Volley Vlaanderen vanaf komend seizoen gebruikt om de papieren wedstrijdbladen te vervangen. “Heel eenvoudig in gebruik, goedkoper voor de clubs en we houden rekening met onze ecologische voetafdruk,” “zelfs de kapiteins zullen het digitale wedstrijdblad met de vinger kunnen aftekenen, net zoals bij een koeriersbedrijf.”

Vanaf september zal de gloednieuwe app VolleySpike, het klassieke papieren wedstrijdblad vervangen. De app zal met alle nieuwe specificaties en functionaliteiten een antwoord bieden op alle mogelijke uitdagingen van de toekomst. We zijn ervan overtuigd dat de app het werk van de markeerders en de clubs een pak eenvoudiger gaat maken. De app zal gekoppeld zijn aan de database van Volley Vlaanderen waardoor bijvoorbeeld spelerslijsten en homologatiecodes makkelijk ingevoerd kunnen worden. Na de wedstrijd moet de lokale secretaris ook niet meer de wedstrijdbladen in een envelop met postzegel naar Volley Vlaanderen sturen, Een eenvoudige druk op de knop volstaat. Zo wordt ook de uitslag van de wedstrijd doorgestuurd naar volleyscores.be, het onlineplatform waar alle wedstrijduitslagen te volgen zijn. “Let wel,” er is bewust gekozen voor een offline systeem voor de app. Dat betekent dat de app tijdens de wedstrijd niet verbonden hoeft te zijn met het internet. Voor de toekomst hebben we wel voorzien dat er ook online mee gewerkt kan worden.”

Minder fouten en milieuvriendelijk

Kapiteins, coaches en officials zullen voortaan het wedstrijdblad kunnen tekenen met hun vinger in plaats van met een pen. “Net zoals je een pakketje bij een koeriersbedrijf aftekent. Dit systeem is volledig papierloos en past binnen het beleid van Volley Vlaanderen om ecologisch verantwoord te ondernemen.” Daarnaast maakt Volley Vlaanderen zich sterk dat deze gebruiksvriendelijke app het aantal fouten op wedstrijdbladen sterk zal doen verminderen. “Het is een service naar de clubs: heel eenvoudig en het zal hen op een jaar minder geld kosten.”

De app is voor alle seniorenploegen in de provinciale reeksen (in dubbel met het het vertrouwde wedstrijdblad zoals afgesproken op de laatste Algemene Vergadering) tot en met eerste divisie. Ook in de bekercompetities zal de tablet het wedstrijdblad vervangen.”

IT-bedrijf met wereldfaam

Om deze app te ontwikkelen ging Volley Vlaanderen in maart 2017 aankloppen bij Metsi, een in Londen gevestigd bedrijf gespecialiseerd in cloud computing. De CEO, Mik Hillewaert, is een Belg met een voorliefde voor sport. “Het was inspirerend om met een sport vereniging als Volley Vlaanderen rond te tafel te zitten en te analyseren hoe we door gebruik te maken van technologie hun werking efficiënter kunnen laten verlopen, hun kosten kunnen drukken, meer ecologisch handelen en tevens hoe we jongeren kunnen motiveren om eveneens hun club te helpen gedurende wedstrijden,” aldus Mik Hillewaert. Metsi hoopt deze app ook internationaal verder te ontwikkelen, maar de primeur is voor Volley Vlaanderen.


Volley Vlaanderen en Volley Oost-Vlaanderen organiseren de komende weken en maanden in elke provincie een gratis informatiesessie/opleiding voor de clubs.
De regionale opdelingssessies zullen vanaf midden augustus gegeven worden. Meer info hierover volgt later.

Na de infosessies zal de app beschikbaar gesteld worden zodat iedereen hem kan uitproberen.
Aankopen van tablets kan met een groepstarief via de provincie.
De details hierover kom je te weten op de infosessies!

Infosessies:

Antwerpen datum volgt nog

Limburg maandag 9 juli 2018 -> inschrijven via de provincie

Oost-Vlaanderen Dinsdag 3 juli 2018 om 19u.00: Edugo Arena Oostakker –>inschrijven via de provincie door uw gegevens hieronder in te vullen

West-Vlaanderen dinsdag 10 juli 2018 om 19u.30 in Schiervelde te Roeselare -> inschrijven via de provincie

Volley Vlaanderen i.s.m. Vlaams – Brabant Woensdag 27 juni 2018 -> inschrijven via website volley Vlaanderen


Dirk Cocquyt
Voorzitter Volley Oost-Vlaanderen

Inschrijving Infosessie VollleySpike E-score op tablet in EDUGO te Oostakker
Ik ondergetekende
Naam & Voornaam *
Your answer
Club *
Your answer
e-mail adres
Your answer
Functie bij de club
Your answer
schrijf in voor de infosessie met ( hieronder het aantal personen op geven (bvb 4 personen))
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms