Workshop: Nudge - Små justeringer=store endringer!
Lurer du på hvordan innsikt i atferdsvitenskap egentlig kan anvendes i praksis? Hvordan kan hotellkjeder spare titalls millioner på å redusere matavfall ved å kjøpe nye tallerkener? ...enkel tape «dytte» folk opp trappen eller til grønnsakene? ...synlige store tall påvirke min kjøpevillighet? Svaret er "nudging".

Nudging by GROW er en unik workshop som gir deltakerne nødvendig FORSTÅELSE og enkelt anvendbare RAMMEVERK for å kunne designe tiltak som suksessfullt påvirker ønsket atferd. Dette gjøres i en setting der erfaringsdeling, idémyldring og gruppearbeid står sentralt og vil derfor gi innblikk i hvordan dette kan benyttes på tvers av bransjer og situasjoner.

FORSTÅELSE for de faglige prinsippene som ligger bak Nudging er nødvendig for å kunne designe og implementere velfungerende tiltak. Verdifulle funn fra atferdsvitenskapen vil bli gjennomgått og forklart, som for eksempel at vår vurdering av verdi påvirkes av helt andre ting enn det vi kanskje liker å tro.

RAMMEVERK som EAST (Behavioural Insights Team) og GROW blir illustrert og deltakerne blir satt i stand til å benytte disse enkle modellene for å utvikle tiltak med mål om å påvirke atferd på arbeidsplassen. Sammen jobber vi oss gjennom caser og hjelper hverandre til gode tiltak.

Nudging har på rekordfart tatt privat og offentlig sektor med storm og er stadig i utvikling. I både i Storbritannia og Canada har man opprettet Behavioural Insights Team og Barack Obama var i sin tid kjent for implementering av nudge-strategier for å oppnå ønskede resultater. Alle med mål om å forbedre tjenester og levere positive resultater for både mennesker og samfunn. Nudging er fortsatt nytt i Norge, så dette er en mulighet til å skaffe seg et konkurransefortrinn og «være med fra bånn».

Sted: Workshopen gjennomføres på ærverdige Kjeller Gård rett utenfor Lillestrøm. Her kan vi boltre oss i flotte nyoppussede lokaler i vakre omgivelser.

Dato: Mandag 09.12.19 og Tirsdag 10.12.19. Vi åpner dørene klokken 08:30. Lunsj serveres midt på dagen.

Pris: 3397.5,- pr dag.
Totalt: 6795,-
_________________________________________

Nudging handler i stor grad om å gjøre endringer i omgivelser og kontekst for å oppnå ønsket endring og i mange tilfeller trenger det ikke være så komplisert.

https://www.grow.as/tjenester/nudging/
Ditt navn *
Your answer
Din e-postadresse *
Your answer
Bedrift *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Grow. Report Abuse