Продажба - само за Охридскиот регион
Пријавете ја Вашата недвижност што сакате да ја продавате преку нашата агенција и нашите агенти ќе ве контактираат во најбрз можен рок

🔴 Вршиме изработка на 360° виртуелни тури (внатрешно од недвижноста + воздушно со дрон) со целосни ознаки за просторот и детално објаснување, 3D план и скица
🔵 Со помош на 360° виртуелните тури клиентите ќе може детално да го разгледаат просторот (исти принцип како google street view)
Вид на недвижност (стан, куќа, плац/нива, деловен простор....)
Локација на недвижноста
Име и презиме *
E-mail *
Телефонски број за контакт *
Вашата порака
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy