1004 луѓе само
Вложуваме правно средство против Република Северна Македонија пред одборот за човекови права на Обединетите нации во Женева заради кршење на правото на самоопределување како норма ius cogens.

Да го спречиме културниот геноцид Република Северна Македонија. Само 1004 луѓе се потребни. 300 правници со чиста воља и 704 одважни македонци кои кријат неслутени способности за реализација на овој проект. Засега, како правник, свесен сум само за оваа вистина. Во иднина тие ќе ја потврдат и ќе ги надминат сите очекувања за спас на Македонскиот народ.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Име *
Презиме *
Матичен број *
Телефонски број *
Адреса на живеење *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy