Inschrijvingsformulier - Ons Bedrijf is Triactief
Op zaterdag 15 september is het weer zover: de 18e editie van 'Ons Bedrijf is Triactief' op het domein van Sport.Vlaanderen in Herentals.

Bedrijven kunnen opnieuw strijden tegen elkaar in 3 disciplines (zwemmen, lopen en fietsen). Hiermee willen we zoveel mogelijk werknemers laten sporten op hun eigen niveau en via deze bedrijfssportactiviteit bovendien een goede en sportieve werksfeer creëren. De algemeen geldende regel van ons sportevenement is "BUSINESS MEETS PLEASURE".

FROS-leden: 80 EUR/team inschrijvingen voor 16/8 en 100 EUR/team inschrijvingen voor 3/9
Niet-leden: 130 EUR/team inschrijvingen voor 16/8 en 160 EUR/team inschrijvingen voor 3/9

DEADLINE INSCHRIJVING: zondag 2 september 2018


Dit jaar hebben we de eer om een activiteit toe te voegen aan ons programma; de Hidrodoe Kidsrun! Kinderen vanaf 4 jaar kunnen het tegen elkaar opnemen in een race van 200m, 400m of 1km (afhankelijk van het geboortejaar). Bovendien is er voor iedere deelnemer een leuk geschenkje voorzien (zolang de voorraad strekt)! Deelname aan de Hidrodoe Kidsrun kost 3 euro.

DEADLINE INSCHRIJVING KIDSRUN: u kan op voorhand inschrijven of op de dag zelf. Indien u inschrijft voor zondag 2 september, ontvangt u een factuur. Indien u later inschrijft dient u ter plaatse af te rekenen.


Afsluiten doen we ook dit jaar met een BBQ, verzorgd door Catering Lombaerts. (16 EUR/volwassene en 9 EUR/kind)

OPGELET: U dient hier op voorhand voor in te schrijven! Dit kan los van uw inschrijving gebeuren tot en met zondag 2 september 2018. Extra maaltijden kunnen ook steeds bijbesteld worden, opnieuw tot en met zondag 2 september 2018. Mail hiervoor naar sally.vangoethem@fros.be .

Fietsverhuur: indien u een fiets en/of helm (verplicht!) wenst te huren, kan dit eventueel los van uw inschrijving gebeuren tot en met zondag 2 september 2018. Extra fietsen/helmen kunnen ook steeds bijbesteld worden, opnieuw tot en met zondag 2 september 2018. Mail hiervoor naar sally.vangoethem@fros.be .

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Mail dan naar bente.peeters@fros.be of bel naar 09/243.11.60 .
Iets toevoegen of wijzigingen aan uw inschrijving? Mail dan naar sally.vangoethem@fros.be .

We kijken er alvast naar uit om jullie op zaterdag 15 september 2018 te mogen ontvangen.

Veel succes én plezier bij de voorbereiding!

FROS Multisport Vlaanderen


Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms