Jornades de tecnificació de Futbol 8
Organitzades per l'escola municipal de futbol d'Ondara - Del 27 al 30 de desembre - 9:00 a les 13:30
DADES DE L’ALUMNE
NOM I COGNOMS *
Your answer
DNI *
Your answer
EDAT *
Your answer
SEXE *
DATA DE NAIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
S.I.P. *
Your answer
DOMICILI *
Your answer
POBLACIÓ *
Your answer
C.P. *
Your answer
DADES ESPECÍFIQUES DE L'ALUMNE
JUGUES AL FUTBOL? *
A QUINA ESCOLA I CATEGORIA?
Your answer
PORTER? *
ALTRES DADES A TENIR EN COMPTE
(Adjuntar en fitxa a banda si fóra necessari)
AL·LÈRGIES
Your answer
ALTRES DADES
Your answer
DADES DEL PARE - MARE - TUTOR/A
NOM I COGNOMS *
Your answer
DNI *
Your answer
TELÈFONS DE CONTACTE *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
AUTORITZACIONS DEL PARE -MARE - TUTOR/A
Autoritze al meu fill/a que assistisca a les Jornades de tecnificació de Futbol 8 d'Ondara. Així com, a les seues activitats i desplaçaments necessaris, per a la realització del mateix. Declare, que no patix cap malaltia o discapacitat física o psíquica, que li impedisca la completa practica de les activitats del Campus.

Es fa extensiva esta autorització a les decisions metge-quirúrgiques que fóra necessari adoptar, en cas d'extrema urgència, sota la direcció facultativa metgessa, renunciant a exigir cap responsabilitat per lesió que es poguera originar en les pràctiques que es realitzen en el CAMPUS, que assumisc en la seua totalitat.

Autoritze a més a la presa d'imatges fotogràfiques i material audiovisual, l'ús i possible publicació en diferents mitjans esportius o generals, així com, en futurs tríptics informatius, complint amb les normes vigents.

RESPOSTA *
QUOTA I MODALITAT DEL CAMPUS
INFORMACIÓ

OPCIÓ A - 50 €. (Membres de l'escola)
OPCIÓ B - 60 €. (Altres alumnes)

TRIA LA QUOTA I MODALITAT CORRECTA *
AVÍS LEGAL DE LA LOPD
Accepte que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari seran incorporades en un fitxer del com és responsable Ajuntament d'Ondara amb la finalitat d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada amb l'entitat. L'Ajuntament d'Ondara es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari únicament per a la finalitat anteriorment esmentada. L'interessat declara tenir coneixement de la destinació i ús de les dades personals recollits mitjançant la lectura de la present clàusula. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació de les clàusules exposades. Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes establerts en la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) 15/1999, pot fer-ho en la següent adreça: Ajuntament d'Ondara - Pl. Convent, 2, 03760 Ondara (Alacant). *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ajuntament d'Ondara. Report Abuse - Terms of Service