Jornades de tecnificació de Futbol 8
Organitzades per l'escola municipal de futbol d'Ondara - El 23, 27, 30 de desembre de 2019 i 2, 3 de gener de 2020.
DADES DE L’ALUMNE
NOM I COGNOMS *
Your answer
DNI *
Your answer
EDAT *
Your answer
SEXE *
DATA DE NAIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
S.I.P. *
Your answer
DOMICILI *
Your answer
POBLACIÓ *
Your answer
C.P. *
Your answer
DADES ESPECÍFIQUES DE L'ALUMNE
JUGUES AL FUTBOL? *
A QUINA ESCOLA I CATEGORIA?
Your answer
PORTER? *
ALTRES DADES A TENIR EN COMPTE
(Adjuntar en fitxa a banda si fóra necessari)
AL·LÈRGIES
Your answer
ALTRES DADES
Your answer
DADES DEL PARE - MARE - TUTOR/A
NOM I COGNOMS *
Your answer
DNI *
Your answer
TELÈFONS DE CONTACTE *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
AUTORITZACIONS DEL PARE -MARE - TUTOR/A
Autoritze al meu fill/a que assistisca a les Jornades de tecnificació de Futbol 8 d'Ondara. Així com, a les seues activitats i desplaçaments necessaris, per a la realització del mateix. Declare, que no patix cap malaltia o discapacitat física o psíquica, que li impedisca la completa practica de les activitats del Campus.

Es fa extensiva esta autorització a les decisions metge-quirúrgiques que fóra necessari adoptar, en cas d'extrema urgència, sota la direcció facultativa metgessa, renunciant a exigir cap responsabilitat per lesió que es poguera originar en les pràctiques que es realitzen en el CAMPUS, que assumisc en la seua totalitat.

Autoritze a més a la presa d'imatges fotogràfiques i material audiovisual, l'ús i possible publicació en diferents mitjans esportius o generals, així com, en futurs tríptics informatius, complint amb les normes vigents.
RESPOSTA *
QUOTA I MODALITAT DEL CAMPUS
INFORMACIÓ

OPCIÓ A - 50 €. (Membres de l'escola)
OPCIÓ B - 60 €. (Altres alumnes)
TRIA LA QUOTA I MODALITAT CORRECTA *
AVÍS LEGAL DE LA RGPD
Accepte que l'intercanvi d'informació mitjançant el present correu electrònic suposa una manifestació inequívoca de l'interessat d'acceptar el tractament per l'Ajuntament d'Ondara (responsable del tractament) del seu correu i altres dades de contacte, amb la finalitat mantindre el contacte i gestionar les comunicacions amb Vosté Les dades es conservaran mentre es mantinga la relació amb Vosté o es revoque el consentiment. Així mateix, les dades no seran cedits, excepte els supòsits legalment establits. Vosté pot exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació o portabilitat dirigint-se per escrit al Delegat de Protecció de Dades al correu electrònic dpd@ondara.org, o a través del Registre de l'Ajuntament d'Ondara, facilitant fotocòpia del seu DNI o document d'identitat equivalent.Aquest missatge i els documents adjuntats són confidencials. Els mateixos contenen informació reservada que no pot ser difosa. Si vosté ha rebut aquest correu per error, tinga l'amabilitat d'eliminar-ho del seu sistema i avisar al remitent mitjançant reexpedició a la seua adreça electrònica; no haurà de copiar el missatge ni divulgar el seu contingut a cap persona. Així mateix, és la seua responsabilitat comprovar que aquest missatge o els seus arxius adjunts no continguen virus i, si escau, eliminar-los. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ajuntament d'Ondara. Report Abuse