LABBETS Feedback våren 2019
Labbets feedback-service är tillbaka, men i något förändrad form. Vi öppnar upp anmälan om intresse för feedback två gånger om året. Den första gången nu, via formuläret nedan, med sista anmälningsdatum 15.1.2019. Besked om feedback ges inom januari. Nästa anmälningsomgång planeras till slutet av våren. Feedback-servicen är gratis, men inte obegränsad. Om urval behöver göras görs det av Labbets verksamhetsledare.

Det finns två sorters feedback-service.

TRÄFF MED DRAMATURG
Om du har en text du vill ha feedback på, en idé du vill utveckla eller en form du vill fördjupa dig i kan Labbet erbjuda dig att arbeta tillsammans med en dramaturg. Arbetets omfattning kan variera från en halv till flera dagar. Feedback på text kan också fås via e-post/telefon. Tillgängliga resurser att fördela för 2019: cirka 10 arbetsdagar.

LÄSNING MED SKÅDESPELARE
Om du har en text som börjar närma sig att vara färdig och du vill höra den läst är det här alternativet en möjlighet. Tillsammans med Arbetets Vänner ordnar Labbet en intern läsning med skådespelare. Skådespelarna läser texten på förhand med Labbets dramaturg och efter läsningen tillsammans med dramatikern finns möjlighet till diskussion/feedback. Tillgängliga resurser 2019: 1-2 läsningar, 1-6 skådespelare.

Feedback-servicen förutsätter medlemsskap i Labbet rf.
Namn *
Epost *
CV (i korthet, cirka 10 poster) *
Jag anmäler intresse för följande sorts feedback *
Required
Beskrivning av din pjäs/ditt projekt *
Jag önskar träffa följande dramaturg (ej obligatoriskt)
Medlemsskap i Labbet
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy