Innmelding av slakt og livdyr
Fyll ut dette skjemaet for innmelding til slakt og livdyrsalg.
Vi setter opp hentelister på onsdager og melder inn dyrene til Mattilsynet for godkjenning torsdager i uken før slaktedato.

Innmeldinger som kommer inn etter mandag klokken 12:00, kan vi dessverre ikke rekke å få med i planlegging på innkjøring og slakting for påfølgende uke. Husk å skrive ønsket slakte-uke på din innmelding.
Vi sender en SMS om hvilke dag dyrene blir hentet/skal leveres senest fredag uken før henting/levering, og vår sjåfør vil ringe/sende sms med ca. tidspunkt for henting en dag eller to før henting. Dyr som leveres direkte på slakteriet leveres til oppgitt tid på sms. I høstsesongen vil det også noen uker være mulighet for søndagslevering kl 14:00 dersom dette merkes på innmeldingen.
Dersom hentested ikke er hjemme på gården, så annmerk dette med henteadresse og postnummer i innmeldingen.

NB! dersom noen av dyra har skavanker som halthet, brokk, halebitt, avmagret osv, må dette avklares pr tlf  37 40 34 00, slik at vi evnt. kan tilpasse transport og oppstalling, samt registrere dette på mottaket. 
Dyr som ikke er transportdyktig pga utmagring, halthet, brokk osv vil bli avvist av dyresjåfør eller ved mottak på slakteriet. Husk evnt returkjøtt/skinn og Debio merker samt Id nummer på småfe og storfe.
 
Påse at du har registrert aktuelt dyreslag i husdyrregisteret, og at alle storfe og småfe samt purker er øremerket og har minst ett merke i øret ved levering/henting. Slaktegriser skal enten ha klubbemerker, eller sjåføren klubber de med dette ved levering.

PS! Trekk for manglende KSL godkjenning, 20% av oppgjørspris.
les om KSL her ved å klikke på linken under:
https://ksl.matmerk.no/no

Egen-transport av dyr:
De som transporterer dyr lengre enn 50 km – både egne og andres dyr, blir omfattet av kravet om kompetansebevis. Dette gjelder også for de som transporterer andre enn egne dyr under 50 km. Merk at beitetransport er unntatt kravet om kompetansebevis.
for kompetansebevis i dyretransport, klikk på linken: https://www.animalia.no/no/kurs-og-opplaring/kurs-i-dyretransport/

Innmeldt antall dyr må være riktig for at vi skal kunne planlegge både innkjøring, og kapasiteten på slakteriet.

For våre avregningspriser og prisløyper, klikk her: http://www.slaktereide.no/Dokument/Her-kan-du-laste-ned-avregningspriser

Utbetaling av slakteoppgjør skjer innen 3 uker, med enkelte unntak ved ferieavvikling og fridager.Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Dyrebilene med slakterianlegget i bakgrunnen
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy