Innmelding av slakt og livdyr
Fyll ut dette skjemaet for innmelding til slakt og livdyrsalg.
Vi setter opp hentelister på onsdager og melder inn dyrene til Mattilsynet for godkjenning torsdager i uken før slaktedato.

Innmeldinger som kommer inn etter mandag klokken 12:00, kan vi dessverre ikke rekke å få med i planlegging på innkjøring og slakting for påfølgende uke. Husk å skrive ønsket slakte-uke på din innmelding.
Vi sender en SMS om hvilke dag dyrene blir hentet/skal leveres onsdag eller senest fredag uken før henting/levering, og vår sjåfør vil ringe med ca. tidspunkt for henting et par dager før henting. Dyr som leveres direkte på slakteriet leveres mellom klokken 07:00 og 08:30 på morgenen dersom ikke annet er avtalt.

Innmeldt antall dyr må være riktig for at vi skal kunne planlegge både innkjøring, og kapasiteten på slakteriet. Er du i tvil om dyret kan transporteres, PGA brokk, halthet eller dårlig almentilstand, må du kontakte veterinær for konsultasjon.

Dersom hentested ikke er hjemme på gården, så annmerk dette med henteadresse og postnummer i innmeldingen.

Påse at du har registrert aktuelt dyreslag i husdyrregisteret, og at alle storfe og småfe samt purker er øremerket og har minst ett merke i øret ved levering/henting. Slaktegriser skal enten ha klubbemerker, eller sjåføren klubber de med dette ved levering.

PS! Trekk for manglende KSL godkjenning, 20% av oppgjørspris.
les om KSL her ved å klikke på linken under:
https://ksl.matmerk.no/no

Jens Eide`s koronatiltak for våre produsenter:
hold 2-meters avstand til sjåføren og det skal ikke hånd-hilses. Om det ikke er mulig med 2 meters avstand, skal munnbind benyttes.
Sjåfør fyller ut henteseddel på grunnlag av muntlig info fra deg. Pass på at alle opplysninger stemmer på din kopi. Returkjøtt-skjema og Returskinn-skjema ligger på nett, og skal fylles ut på forhånd så langt som mulig. Send med sjåføren utskrift av denne i utfylt stand.
Vær nøye med håndhygiene, og rengjør håndtak/utstyr som sjåfør kan komme i kontakt med.
Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon eller er pålagt begrensninger til kontakt (karantene, isolasjon), må du skaffe bistand fra andre personer slik at lasting av dyra kan bli gjennomført som planlagt.

Egen-transport av dyr:
De som transporterer dyr lengre enn 50 km – både egne og andres dyr, blir omfattet av kravet om kompetansebevis. Dette gjelder også for de som transporterer andre enn egne dyr under 50 km. Merk at beitetransport er unntatt kravet om kompetansebevis.
for kompetansebevis i dyretransport, klikk på linken: https://www.animalia.no/no/kurs-og-opplaring/kurs-i-dyretransport/

For våre avregningspriser og prisløyper, klikk her: http://www.slaktereide.no/Dokument/Her-kan-du-laste-ned-avregningspriser

Utbetaling av slakteoppgjør skjer innen 3 uker, med enkelte unntak ved ferieavvikling og fridager.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Dyrebilene med slakterianlegget i bakgrunnen
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy