50 aniversari del bàsquet a Vila-real
Aquest formulari serveix per formalitzar la inscripció dels assistents a la taula rodona a celebrar el 15 de novembre a les 19:00 en la Casa dels Mundina, i si vos animeu al sopar de germanor posterior.

L'entrada a la taula rodona es lliure i gratuïta, tan mateix, necessitem una inscripció prèvia per poder controlar l'aforament de la Casa dels Mundina.

Després de la xerrada anirem a sopar al casal de la Penya La Merla. Aquest sopar té un cost de 20 € dels quals 5 € aniran destinats a la Fundació Tots Units de Vila-real.

Per a la inscripció al sopar cal confirmar i pagar per anticipat l'entrada fent una transferència al compte ES72 3110 2818 4128 1004 2444 (Caixa Rural Vila-real).

Una persona pot inscriure a altres persones, i ha de fer el pagament posant com a concepte el seu nom i l'import total de les persones inscrites. Un cop confirmat el pagament us farem arribar al email facilitat els tickets necessaris per poder assistir.

En cap cas l'enviament del formulari suposa l'acceptació de la inscripció al sopar. La formalització definitiva de participació en el sopar es farà efectiva en el moment en que el club valide les dades d'aquest formulari, i reba el pagament del mateix.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Esportiu Bàsquet Vila-real. Report Abuse