Premium School - Aanmelden
Gelieve onderstaande gegevens correct in te vullen. Zodra wij deze ontvangen en verwerkt hebben, krijg je jullie schoolcode om alle inhoud op de website te bekijken (dit zal begin augustus zijn).
De verbetersleutels en extra lesmateriaal worden met je Google-account gedeeld.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Jouw gegevens
Voornaam *
Familienaam *
E-mailadres *
Stamboeknummer of lerarennummer
Indien je hierover beschikt, gelieve jouw stamboeknummer of lerarennummer in te geven.
Google-account
Met welk Google-account mogen wij bestanden delen? Indien niet in het bezit, zal je dit later moeten aanmaken.
Gewenste gebruikersnaam school *
Welke korte, eenvoudige gebruikersnaam zou je graag gebruiken om je leerlingen te laten aanmelden op Informaticalessen. Indien deze reeds in gebruik is, kiezen wij een andere naam. Je mag meerdere namen indienen, bv. sjd, sjdiksmuide, sintjozefdiksmuide, ...
Gegevens van jouw school of organisatie
Aan de hand van deze gegevens stellen wij een factuur op. Gelieve de correcte info in te geven.
Belangrijk: Gebruik je op meerdere scholen les, zal je dit formulier meerdere keren moeten invullen.
Naam school / organisatie *
Straat en nummer *
Postcode *
Gemeente *
Land *
E-mail school / organisatie *
Telefoon school / organisatie *
BTW-nummer (de meeste scholen zullen dit niet hebben)
Indien je géén BTW nummer opgeeft, krijg je een gewoon factuur inclusief BTW. Wanneer je een geldig BTW-nummer opgeeft, zal er geen BTW vermeld staan op het factuur.
Aantal leerlingen (ev. inschatting) *
Hoeveel leerlingen zullen op jouw school gebruik maken van Informaticalessen? Reken ook de leerlingen van andere leerkrachten mee die van Informaticalessen gebruik zullen maken. Indien je het exacte getal nog niet weet, geef je een inschatting en vragen wij je het correcte aantal in september door te mailen.
Aantal leerlingen correct? *
Bevestig je dat het aantal leerlingen dat wordt doorgegeven aan Informaticalessen het exacte aantal leerlingen is die gebruik zullen maken van Informaticalessen. Uiteraard is het mogelijk dat er in de loop van het schooljaar nog enkele leerlingen bijkomen of de school verlaten.
Hoeveel extra WeVideo-accounts?
Als Premium School krijg je één professionele WeVideo-account ter waarde van ong. 80 euro. Wensen jullie enkele extra accounts, dan kan dat voor 25 euro per extra account. Meer informatie vind je hier: http://informaticalessen.be/premium-inclusief-professionele-wevideo-account/
Toestemming factuur *
Geef je Informaticalessen de toestemming om jouw school of organisatie (zoals hierboven vermeld) te factureren voor 5 euro per leerling (incl. BTW) die gebruik zal maken van Informaticalessen (met een minimum bedrag van 100 euro). In ruil word je school een Premium School.
Extra
Als Premium School heb je mee inspraak in de inhoud van Informaticalessen.
Gewenste lesonderwerpen?
Wij werken voortdurend de inhoud bij van Informaticalessen. Heb je nu reeds lesonderwerpen die je graag op de website had gezien? Via deze link kan je zien welke onderwerpen wanneer worden toegevoegd: https://informaticalessen.be/roadmap/
Opmerkingen of suggesties
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Informaticalessen. Report Abuse