Înscriere Grup de Suport Psihologic
Bună ziua! Ne bucurăm că doriți să vă alăturați grupului de suport psihologic pentru studenții UBB. În acest sens, avem nevoie de câteva informații despre dumneavoastră
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Notă de informare și acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal    
În virtutea REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), Clinica Universitară de Psihologie „Babeș-Bolyai PsyTech” îşi asumă obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de clienții Clinicii. Rolul prezentului acord este de a explica modul în care datele personale ale clientului sunt prelucrate, scopul în care sunt utilizate şi drepturile pe care le are clientul ale cărui date personale sunt prelucrate.
Scopul prelucrării datelor cu caracter personal constă în facilitarea serviciilor de sănătate mintală (psihologie clinică, consiliere psihologică, psihoterapie, coaching psihologic și consiliere și orientare în carieră) şi include înregistrarea serviciilor efectuate, inclusiv oferirea de informaţii despre evenimentele Clinicii, programări, identificarea dvs. şi a serviciilor prestate și informarea cu privire la rezultatele clinice obţinute în urma serviciilor oferite.
Clinica prelucrează următoarele date cu caracter personal: datele de identificare ale clientului care beneficiază de serviciile Clinicii şi/sau ale persoanei care efectuează plata serviciilor prestate, diagnosticul, rezultatele la scalele psihologice şi completarea istoricului medical/psihiatric al clientului, datele de contact ale clientului sau ale persoanei indicate de acesta, în scopul comunicării cu clientul ori cu reprezentantul legal. În situaţia în care clientul apelează la servicii de psihologie, ce nu implică prin esenţă stabilirea unui diagnostic şi prescrierea unui tratament, psihologul nu va furniza Clinicii informaţiile pe care le furnizaţi în cadrul şedinţelor, fiind direct răspunzător de păstrarea confidenţialităţii datelor şi informaţiilor pe care le primeşte. Clinica va utiliza datele clienţilor pentru îndeplinirea obligaţiilor legale şi fiscale ce îi revin, inclusiv pentru a le transmite autorităţilor ori instituţiilor publice abilitate, asigurându-ne însă întotdeauna că instituim garanţii adecvate pentru protejarea datelor dvs. (pe baza unor clauze contractuale standard). Refuzul dvs. în scopul prelucrării datelor cu caracter personal poate determina imposibilitatea acordării serviciilor psihologice de care doriţi să beneficiaţi, implicit anularea programării şi poate conduce inclusiv la refuzul efectuării actului psihologic.
Clinica depune toate eforturile pentru a vă proteja datele cu caracter personal de abuz, interferențe, pierdere, acces neautorizat, modificare sau divulgare. Pentru protejarea securităţii datelor cu caracter personal, Clinica şi specialistul utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici de securitate aplicate personalului angajat şi colaboratorilor, pentru a proteja sistemele informatice de accesul neautorizat şi folosirea, dezvăluirea, întreruperea, modificarea ori distrugerea accidentală sau ilegală a datelor cu caracter personal. Vom păstra datele dvs. cu caracter personal atât timp cât sunt necesare executării obligaţiilor asumate contractual, îndeplinirii obligaţiilor legale și necesare scopului de cercetare al Clinicii, iar ulterior vom lua măsurile necesare pentru a le șterge definitiv. În acest scop, vom revizui în mod activ datele cu caracter personal pe care le stocăm anual.
În măsura în care doriţi să primiţi invitaţii la evenimentele organizate de Clinică și alte informări din partea Clinicii, inclusiv ulterior perioadei în care apelaţi la serviciile noastre, vă rugăm să bifaţi căsuţa de mai jos prin care vă exprimaţi acordul, cu precizarea că puteţi oricând să revocaţi acordul.
În măsura în care sunteți de acord ca datele dumneavoastră cu caracter personal (cod client, diagnostic, informații medicale și rezultatele la testele psihologice) să fie utilizate în scop de cercetare, pe baza principiului confidențialității, fără dezvăluirea numelui sau a altor date de identificare, vă rugăm să bifaţi căsuţa de mai jos prin care vă exprimaţi acordul, cu precizarea că puteţi oricând să revocaţi acordul.
Prin semnarea prezentului Acord, clientul declară că a fost informat cu privire la procesarea datelor cu caracter personal de către Clinică şi specialist, că a înţeles conţinutul său şi că şi-a exprimat liber consimţământul în scopul prelucrării datelor personale.
Sunt de acord să primesc informări din partea Clinicii. *
Sunt de acord să îmi fie utilizate datele cu caracter personal în scop de cercetare. *
Am fost informat și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy