Individualna elektronska prijavnica - košarka - DUP 2023/24
Sign in to Google to save your progress. Learn more
ŠPORTNA EKIPA *
Required
PRIIMEK *
IME *
VPISNA ŠTEVILKA *
VODJA EKIPE *
E-NASLOV *
TELEFONSKA ŠTEVILKA *
STATUS ŠTUDENTA *
Required
Zagotavljam, da so zgoraj izpolnjeni podatki resnični. *

Seznanjen/a v z vsemi podatki o programu, ter da kot udelečenec/ka v programu sam/a nosim odgovornost za morebitne nezgode oz. poškodbe sebe ali drugih udeležencev v programu in za morebitno izgubo oz. oz krajo opreme. Izjavljam, da vi primeru naštetih primerih nosim odgovornost za nastale stroške oz. škodo sam/a, ter,  da ne bom škode terjal/a od organizatorja programa.

Dovoljujem, da Slovenska univerzitetna športna zveza obdeluje in uporablja moje osebne podatke za namene prilagojenih storitev, kot je obveščanje o aktualnih dogodkih, novostih, akcijah in promocijskih in ostalih aktivnostih SUSA in z njo kapitalsko, lastniško in upravljalsko povezane organizacije ter njienih pogodbenih partnerjev. Dovoljujem uporabo osebnih podatkov tudi za namene profiliranja.

Soglašam z objavo fotografij na katerih sem in mojih osnovih podatkov (ime, priimek, univerza) na spletni strani organizatorja tekovanja, na spletnih straneh in drugih medijih katerim organizator posreduje fotografije in izjave v objavo ter v tiskovinah organizatorja in z organizatorjem povezanimi osebami.

*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy