Enquête Deelauto's in Zeist
Deze enquête is bedoeld om de interesse in diverse wijken in Zeist te peilen, zowel voor het zelf ter beschikking stellen van de auto als ook het gebruik van een andermans auto. Daarnaast ook om te peilen in welke mate er interesse is om met nieuwe elektrische deelauto's in Zeist te gaan rijden.

De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het onderzoek; je zult niet lastig gevallen worden met aanbiedingen van autobedrijven. Het betreft een enquête vanuit Samen Duurzaam Zeist, het samenlevingsinitiatief om Zeist snel duurzaam te maken. Meer informatie staat ook op www.deelautozeist.nl

Mocht je na afloop meer willen weten, de resultaten willen ontvangen of uitgenodigd willen worden voor een bijeenkomst die we willen organiseren, laat dan aan het einde van de enquête je gegevens achter. Hieronder wordt al direct gevraagd om je e-mailadres. Wil je deze niet delen vul dan in: enquete@deelautozeist.nl. Dan kunnen we ook geen contact met je opnemen.

Niet alle vragen zullen relevant zijn. Die kun je dan ook gerust onbeantwoord laten. Bij enkele vragen willen we altijd antwoord. Deze zijn aangegeven met een *.

Alvast dank voor de moeite!

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kuraĝo Bedrijfsadvies. Report Abuse - Terms of Service