Anmälan till Landskapsingenjörsdagen 6 februari 2020
Hej alla företagare!

Nu är planeringen för Landskapsingenjörsdagen 2020 i full gång och vi vill därför bjuda in Ert företag till att anmäla intresse för att vara med som utställare under dagen! Årets Landskapsingenjörsdag är den 6 februari 2020 och blir en heldag för alla inom branschen att mötas och knyta kontakter. Mer ingående information och schema kommer att skickas ut via mail första veckan i januari.

Vi förbehåller oss rätten att välja ut vilka företag som får ställa ut på mässan genom urval då vi har begränsat antal platser. Vår strävan är att få ett så brett utbud som möjligt men som också stämmer med årets tema som blir Det Hållbara Landskapet

__________________________________________________________________________

* (OBS! Möjlighet till olika allternativ av marknadsföring beroende på sponsringssumma är endast möjlig fram till 5/1 2020!)

Om ert företag vill vara sponsor för dagen kommer er logotyp, beroende på sponsorsumma, att synas i olika storlekar i en eller flera av våra marknadsförande medier.


* 1500 kr - vid denna sponsringssumma kommer företagets logotyp och presentation finnas med på Lingdagens hemsida.

* 3500 kr - vid denna sponsringssumma kommer företagets logotyp och presentation finnas med på Lingdagens hemsida samt ha sin logotyp på de affischer/programblad som kommer att sättas upp på Alnarp.

* 5500 kr - vid denna sponsringssumma kommer företags logotyp och presentation finnas med på Lingdagens hemsida, på våra affischer/programblad och få förtur till sin föredragna placering under dagen.

Om ni väljer att sponsra ber vi er att skicka er logotype i EPS-format till lingdagen@gmail.com.

Har ni några frågor eller önskemål, skriv dessa i fältet Övrigt. Vid mer brådskande frågor ber vi er att kontakta lindagen@gmail.com och markera mailet som Viktigt så återkommer vi så snart vi kan.

Observera att ni kommer få ett bekräftelsemail efter genomförd anmälan!
___________________________________________________________________________

Sprid ordet!
Har ni kollegor eller andra kontakter inom branschen som är intresserade av att besöka mässan? Uppmuntra dem att besöka! Dagen bjuder på ett flertal föreläsningar, möjligheter att ta del av nyheter inom branschen och knyta kontakter med företag och studerande. Det är gratis att besöka mässan. Förmiddagsfika kommer att bjudas på och lunch kommer kunna köpas.


Tar ni emot sommarjobbare eller praktikanter?
Lingmässan är ett utmärkt tillfälle att få kontakt med kompetent arbetskraft inför sommaren med kunskap inom bland annat växter, skötsel, anläggning, GIS, AutoCad och mycket mer! Att leta efter en praktikplats, sommarjobb eller examensjobb under dagen är vanligt och ett uppskattat inslag för våra besökare. Vi vill gärna erbjuda våra besökare detta så vi uppskattar mycket om ni tänker efter en extra gång ifall Ni har något att erbjuda.
Email address *
Untitled Title
Untitled Title
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy