Ilmoittautuminen syysleirille 27.-29.9.2019


ILMOITTAUTUMISESTA:

HUOM!
Ilmoittautumisessa ne, joille tämä on koulutuksen 2. koulutusviikonloppu, ovat ETUSIJALLA. Muita otetaan niin monta koirakkoa kuin mahtuu + jonoon peruutuspaikkojen varalta.

ILMOITTAUTUMINEN 8.9. asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

Jos olet asiakkaamme ja olet jo suorittanut 2. koulutusviikonlopun, etusija ei koske sinua. Jos et ole varma, kysy Tiinalta: info@koiratukena.fiOHJELMASTA:

Perjantaina 27.9. ei ole ohjelmaa, vaan pelkästään mahdollisuus saapua. Paikalle voi saapua perjantaina klo 18 alkaen tai lauantaina ennen klo 9. Sunnuntaina ohjelma päättyy iltapäivällä. Tarkempi ohjelma julkaistaan syyskuun alussa.

Ohjelmassa on tiedossa muun muassa lajiesittelyitä koirien hyvinvointiin liittyvää tietoa, sekä 2. koulutusviikonloppua suorittaville ympäristötestin harjoittelua!HINNAT:

Leiristä lähetetään osallistujille erillinen lasku ennen leiriä. Osallistumismaksut:

yhdistyksen jäsenet: aikuiset 60e/hlö, lapset alle 15 v. 10 e/hlö

muut: aikuiset 80 e/hlö, lapset alle 15 v. 15 e /hlö

Henkilöt, jotka eivät yövy leirikeskuksessa, osallistuvat leirille puoleen hintaan.PERUUTUKSET:

peruutukset sähköpostitse: info@koiratukena.fi
Maksamme leirikeskuksesta toteutuneen osallistujamäärän mukaan, joten saat peruutettuasi rahasi takaisin. Toivomme kuitenkin että mahdolliset peruutukset tulisivat mahdollisimman aikaisin, jotta mahdollisia peruutuspaikkoja odottavat pääsisivät mukaan.KYSYMYKSET:

Jos lomake tuottaa hankaluuksia tai sinulla on kysyttävää, käännythän Tiinan puoleen Facebookissa (Tiina Koiratukena) tai sähköpostitse, info@koiratukena.fi

Samoin jos on kimppakyytitoiveita tai muuta erityistä, kannattaa laittaa Tiinalle viestiä tai kirjata asia lomakkeen loppuun Huomioitavaa-kohtaan.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Suomen kuulo- ja tukikoirat ry. Report Abuse - Terms of Service