Openingsevent: Werkhuis 

Beste, 


Hierbij nodigen we je uit voor het feestelijke openingsweekend van het Werkhuis!


Tijdens het weekend van 19 en 20 november vieren we de start van onze creatieve broedplaats, en dat doen we het liefst samen met jou. 


Zaterdagavond vanaf 19:00 ben je welkom om samen te proosten en te dansen. Twee exposities, waarin de Werkhuis residenten en het Geraas Collectief hun allereerste creaties uit de ateliers tentoonstellen, zijn te bezichtigen. Om 20:00 is er live muziek en luidt een aantal sprekers het weekend in. De DJ Line-up start om 22:30 in onze Club Derive op de eerste verdieping. 


Op zondag 20 november zijn van 10:00 tot 20:00 doorlopend de deuren van het Werkhuis, inclusief de deuren van de ateliers geopend voor publiek.


Hopelijk zien we je dan!Gedragscode:

Behandel iedereen met respect, ongeacht hun geslacht, leeftijd, ras, seksuele geaardheid, religie, cultuur, beperking of persoonlijke achtergrond.

- Verwelkom mensen van alle achtergronden en identiteiten en ondersteun elkaar. 

- Behandel elkaar vriendelijk en professioneel.

- Doe niet mee aan homofobe, racistische, transfobische, leeftijdsgebonden, seksistische uitsluitende taal of gedrag.

- Gebruik gastvrije en inclusieve taal. Toon vriendelijkheid en geduld, en behandel iedereen op een waardige manier. Uitsluitende opmerkingen of grappen, bedreigingen of gewelddadige taal zijn niet aanvaardbaar.

Als u iets ongepasts ziet gebeuren, is een vriendelijke herinnering aan de gedragscode een productieve reactie. Wij moedigen het rechtstreeks oplossen van conflicten tussen elkaar aan met met zachtheid en openheid. Echter, als u denkt dat een situatie verdere interventie vereist, kunt u zich wenden tot één van de Werkhuis en Geraas leden (Lars, Lola, Nathan, Kaat, Fenia, Juul, Cédric, Simen) voor ondersteuning en een oplossing.

Door u aan te melden via dit aanmeldingsformulier, ondertekent u onmiddellijk de gedragscode en dient u deze te volgen. Als dit niet gebeurt, hebben wij het recht om u van het evenement te verwijderen. 


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Aanmelding vernissage: zaterdag 19 november  *
Hoeveel personen? 
Aanmelding clubnacht: zaterdag 19 november *
Hoeveel personen?
Aanmelding open atelier: zondag 20 november *
Hoeveel personen?
Ik heb de gedragscode (bovenaan) gelezen, en zal deze allertijden volgen.  *
Extra opmerking: 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy