Inschrijving Online Stampin' Party NL Project Kit: Kwartaal 2, 2019
Hoi,

Wat leuk dat je de Online Stampin' Party NL project kit van kwartaal 2, 2019 wilt bestellen!

Dit kwartaal bestaat onze Project Kit weer uit diverse veelzijdige projecten! Van een elegant mini-album en diverse verpakkingen tot een aantal leuke fun folds. Het is een met liefde samengesteld pakket waarvoor je alle benodigde materialen ontvangt. Tevens mag je een Classic Stampin' Pad naar keuze uitkiezen en ontvang je een kleine verrassing.

Met deze prachtige kit kun je 5 projecten maken die speciaal voor deze Project Kit zijn samengesteld door Sandra Korten (www.sandrakorten.com) en Danielle Bennenk (www.mrsbrightside.nl). En... er blijft nog materiaal over voor meer projecten. Je ontvangt de projectbeschrijvingen (geschreven en/of video) samen met jouw project kit!

Bestellingen voor de Online Stampin' Party NL Project Kit kunnen tussen de 15e maart en de 15e april '19 geplaatst worden door het onderstaande formulier in te vullen. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de betaalinformatie (Betaling is mogelijk via bankoverschrijving).

In de tweede week van mei wordt de Project Kit mooi verpakt naar jou opgestuurd, zodat je heerlijk creatief aan de slag kan gaan.

De Project Kit van kwartaal 2, 2019 kost € 25, inclusief verzendkosten. Aangezien het pakket voor minstens € 20 aan Stampin’ Up! producten bevat is dit echt een geweldig aanbod!

Mocht je vragen hebben, dan kun je terecht op onze websites: www.sandrakorten.nl of www.mrsbrightside.nl/kits. Je mag ook een mail sturen naar onlinestampinpartynl@gmail.com en we geven je z.s.m. antwoord.

Hartelijke groeten,
Sandra en Danielle

P.S. Wil je het materiaalpakket niet ontvangen, maar wel de projectbeschrijvingen? Dan is dit ook mogelijk! De kosten hiervoor zijn € 8 en je besteld via deze link: https://goo.gl/forms/cBkZIB2EDhYlJhIC2

Email address *
Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Jouw straatadres *
Your answer
Jouw postcode *
Your answer
Jouw woonplaats *
Your answer
Ik wil graag deze kleur Classic Stampin' Ink Pad ontvangen bij mijn kit: *
Alle kleuren m.u.v. de In Colors 2017-2019 zijn uit te kiezen! Klik op deze link om alle beschikbare kleuren te bekijken: https://www2.stampinup.com/ecweb/category/91200/shop-by-colour Ter info: Er zijn geen Classic Stampin' Pads in Basic Black en Whisper White beschikbaar.
Your answer
Ik ga akkoord met de Algemene verkoopvoorwaarden *
De algemene voorwaarden zijn te vinden op de website www.mrsbrightside.nl/kits/algemene-voorwaarden
Nadat je op "Verzenden" klikt ontvang je binnen 2 werkdagen een bevestiging met betaalinformatie. Mail niet ontvangen? Controleer alsjeblieft je spamfolder.
De door jou opgegeven persoonlijke gegevens worden verwijderd, zodra de complete bestelling is afgehandeld, verzonden en/of ontvangen.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service